Na slavnostní premiéru filmu V létě ti řeknu, jak se mám zavítala mezinárodní delegace

Nejen na place, ale i v kině tak byla slyšet čeština, slovenština, angličtina či rumunština.

Spisovatelka Eva Twardzik Urbaníková má na svém kontě již několik velmi úspěšných knih a tři z nich dokonce ve spolupráci s režisérkou Martou Ferencovou získaly filmovou podobu. Po Všechno nebo nic a Příliš osobní známost do kin vstoupila romantická komedie V létě ti řeknu, jak se mám. Slavnostní premiéru uvedla mezinárodní herecká a tvůrčí delegace.

Ve snímku V létě ti řeknu, jak se mám se seznámíme s celou řadou postav. Jedná se o partu přátel, kteří řeší milostné, rodinné i pracovní problémy. Na plátně se tak předvede celá řada herců, a to nejen z České republiky a Slovenska, což se odrazilo i na pestrém složení delegace, jež slavnostně uvedla snímek v pražském kině Lucerna.

Pozvání přijali Tereza Kostková, Simona Babčáková a Ondřej Sokol z České republiky, Dana Rogoz a Andreea Vasile z Rumunska, Dominika Morávková-Zeleníková ze Slovenska a mnoho dalších. Nejen na place, ale i v kině tak byla slyšet čeština, slovenština, angličtina či rumunština. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací