V televizní show Můj muž to dokáže budou Eva Burešová, Zorka Hejdová, Dana Morávková a další sázet na své partnery

Který z mužů bude na vysokých podpatcích zdolávat překážkovou dráhu?

Televize Prima v těchto dnech natáčí novou zábavnou show Můj muž to dokáže, kterou nás bude provázet moderátorská dvojice Adéla Gondíková a Ondřej Urban. Principem pořadu, který je v Evropě vysílán pod originálním názvem My Man Can, je plnění úkolů. Ženy sází na své muže, jak moc šikovní jsou. Kdo sní více chilli papriček, kdo nejrychleji zvládne překážkovou dráhu na podpatcích či kdo obuje více dětem botičky? O to se budou přít známé české a slovenské dvojice.

Při návštěvě studia, kde show Můj muž to dokáže vzniká, jsme potkali několik odvážných soutěžících – David Gránský, Nikola Gránská, Václav Noid Bárta, Eliška Grabcová, Zorka Hejdová a Míra Hejda. To je ale jen zlomek VIP soutěžících. K pokerovému stolu naproti Adéle Gondíkové dále usednou Mahulena Bočanová, Eva Perkausová, Gabriela Soukalová, Dana Morávková, Eva Burešová, Kateřina Brožová a další. Vtipné i služité úkoly budou plnit jejich partneři, vedle již zmíněných pánů se do skleněných boxů nechají zavřít Martin Zounar, Honza Dědek, Roman Vojtek, Marek Vašut či Jaro Slávik. Kdo jaký úkol bude plnit je v ženské režii.

Jaké konkrétní úkoly na známé páry čekají si budeme muset chvíli počkat, protože právě teď v těchto dnech jsou soutěžící i štáb plně zaměstnání natáčením v ateliérech. Adéla Gondíková přeci jen roušku tajemství trochu poodhalila: „Několik dílů už jsme natočili a je to velká zábava. Pro nás pro ženy obzvlášť. My máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Sledovat například manžela Evy Perkausové, svalovce, jak na vysokých podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět. Jsem ale ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným ponížením snáze vyrovnávají. Tenhle pořad je ale především velký zdroj humoru.“

Jak bude studio plné blikajících světýlek vypadat, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu. Malé nahlédnutí do zákulisí televizní show nabízí i krátké video na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací