Jak to vypadá na natáčení pohádky Princezna zakletá v čase 2? Podívejte se s námi

Natáčení probíhá, mimo jiné, v unikátní dekoraci Knightfall na Barrandově.

Princezna Ellena (Natália Germani), princ Jan (Marek Lambora) a alchymistka Amélie (Eliška Křenková) se vrací v pokračování fantasy pohádky Princezna zakletá v čase. Tentokrát se děj bude soustředit na druhou ženu z ústřední trojice, a to na alchymistku Amélii. Natáčení Princezny zakleté v čase 2 probíhá právě v těchto dnech, a to pod dohledem režiséra Petra Kubíka a scénáristy a autora hudby Lukáše Daniela Paříka.

Početný štáb s mnoha herci a zvířaty (psi, slepice, holuby, koně, koza atd.) se po pražském Sacre Coeur na Smíchově přesunul na Barrandov, a to do unikátní dekorace Knightfall, kde natáčí zahraniční produkce. Tentokrát se tento prostor proměnil na alchymistické město Ayra, které je plné portálů, alchymistů i mladých učenců.

Během natáčení jsme se stali svědky vzniku hned několika scén a většina z nich měla vtipný podtext. Jak myslíte, že je Jan z Calderonu vysoký? Nevíte? Nebudete jediní, protože jasno v tom nemají ani samotné postavy. Jedna z nich si vysloužila i škádlivý pohlavek od samotného prince.

V pokračování uvidíme i vtipnou dvojici strážných, kterou opět hrají Martin Písařík a Jakub Ouvín. Těm kouzelné portály zřejmě pořádně zamotají hlavu, protože se na place objevili ve slušivých růžových župáncích a turbanech na hlavě. Oba herci si natáčení užívali, a i v „mužných“ úborech vtipkovali. I přes jarní počasí odhodili boty, vykročili na studenou dlažbu a nechali se od maskérů pokropit vodou, aby iluze návštěvy lázní vypadala co nejvěrohodněji.

Na obyvatele Ayry zřejmě čekají i krušné časy, protože na ústředním nádvoří vznikala scéna, kdy se město připravuje na útok. Ve změti spěchajících žen, mužů, dětí, zvířat a kutálejícího se ovoce vidíme i alchymisty kreslící na zdi města magické symboly.

Jak bude pohádka Princezna zakletá v čase 2 vypadat a co všechno nám nabídne, se dozvíme již tento rok. Premiéra pohádky je aktuálně naplánovaná na 10. listopadu 2022. Jak to na natáčení vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací