Filmové události #15/22: Will Smith dostal ban od Oscarů, blíží se pražský Comic-Con

Je tu i pár trailerů.

Filmová akademie dala Willu Smithovi zákaz. Projekty Ezry Millera v ohrožení kvůli jeho chování. Je tu i trailer ke snímku Operation Mincemeat. S ukázkou přišlo i pokračování dramatu 365 dní. Klip nabídla i třetí řada pořadu Barry. Barbora Seidlová a Jan Šťastný obdrží hvězdu na zlínském chodníku slávy. Na pražský Comic-Con pak přijede herec Marvelu i Hry o trůny.

#15/22

Filmová akademie oznámila trest pro Willa Smitha za facku, kterou před dvěma týdny uštědřil na Oscarech komikovi Chrisu Rockovi. Will Smith tak dostal zákaz na deset let zúčastnit se udílení Oscarů a dalších akcí filmové academie, která prohlásila Smithovo chování za nepřijatelné a škodlivé. Smith totiž na letošním 94. udílení prestižních cen Oscaru dal facku Rockovi poté, co komik pronesl vtip na účet jeho manželky Jady Pinkett-Smith, která trpí alopecií, jenž jí způsobuje vypadávání vlasů. Toto vyvolalo četné reakce ze stran fanoušků i hollywoodských celebrit.

Podobný poprask také v poslední době vyvolává Ezra Miller, který byl zatčen a nyní čelí právním problémům. Díky tomu se pak dostaly do ohrožení jeho budoucí projekty. Miller je v současnosti k vidění ve třetím pokračování Fantastických zvířat, které mělo tento týden premiéru. Z jeho budoucích projektů je pak významný The Flash, který byl z původního letošního data premiéry přesunut na příští rok. Co s ním bude do budoucna, však zatím není jisté.

Z trailerů pak jeden nový nabídlo historické drama Operation Mincemeat. To se zaměřuje na dva důstojníky tajné rozvědky, kteří během druhé světové války využili mrtvolu a falešné dokumenty, aby přelstili německé vojáky. Objevují se zde pak Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly MacDonald, Johnny Flynn, Penelope Wilton, Mark Gatiss, Jason Isaacs či Alex Jennings.

První oficiální ukázku pak zveřejnil Netflix ke svému snímku 365 dní: Ten den. Jedná se o pokračování polského erotického romantického dramatu 365 dní, které vzniklo na motivy příběhů Padesát odstínů šedi. Na Netflix se pak tento sequel chystá již 26. dubna.

Blíží se i třetí sezóna seriálu Barry, která byla fanouškům přiblížena v novém klipu. Černá komedie Barry sleduje deprimovaného podřadného nájemného zabijáka, který během své mise v Los Angeles zcela propadne herectví. V titulní roli se zde pak objevuje Bill Hader. Třetí řada bude dostupná skrze HBO již za necelé dva týdny.

Pár novinek tu na závěr máme i z domácího prostředí. Herci Barbora Seidlová a Jan Šťastný obdrží hvězdy na Chodníku slávy před Velkým kinem ve Zlíně. Stane se tak u příležitosti 62. ročníku Zlín Film Festivalu, který se uskuteční od 26. května do 1. června. Samotné odhalení hvězd pak proběhne 31. května v 16:00 hodin.

Na závěr pak něco k blížícímu se třetímu ročníku Comic-Con Prague. Ten bude hostit plno světových hvězd, a v uplynulých dnech k nim přibyla další jména. Vedle nedávno oznámeného Bernarda Hilla, se tak mohou účastníci nově těšit i na Finna Jonese nebo Victorii Yeates. Jonese mohli fanoušci vidět například ve Hře o trůny, kde si zahrál sličného Lorase Tyrella, či jako hrdinu Iron Fista ve stejnojmenném marvelovském seriálu. Yeates se pak v současnosti objevuje coby asistentka Bunty ve filmové sérii Fantastická zvířata. Třetí pražský Comic-Con se uskuteční od 22. do 24. dubna.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací