Kudrnatá příručka Kateřiny Pechové a Renaty Stiborové byla pokřtěna šamponem

„Milujte své vlny a kudrny! Jste díky nim jedinečné!“

Herečka, moderátorka a zpěvačka Kateřina Pechová je známá nejen svým hlasem, ale i kudrnatými vlasy. A každá žena, která se o své lokny, vlny a kudrlinky stará ví, že péče o ně je mnohdy oříškem. Pomoc přichází v podobě Kudrnaté příručky, jehož autorkou je právě Kateřina Pechová a odbornice Renata Stiborová.

Kudrnatá příručka se snaží pomoci ženám i mužům bez rozdílu věku se o své vlasy správně starat, a to prostřednictvím desítek fotek, barevných ilustrací, rad, tipů a triků. Autorky při sepisování příručky vycházely z Curly girl metody Lorraine Masseyové a především ze svých vlastních zkušeností. „Nápad na Kudrnatou příručku se zrodil v mojí hlavě přesně před rokem v dubnu, kdy už jsem nějakou dobu metodu CGM (curly girl method) zkoušela právě díky Renatě, kterou jsem objevila přes Instagram. Začalo mi psát často spousta žen s otázkami, jak tedy správně o kudrny a vlny pečovat, co používat, co naopak ne, a jelikož odborník nejsem, oslovila jsem Renatu s nápadem na sepsání všech pravidel a rad ohledně této metody, veselou a barevnou formou, jakou je Kudrnatá příručka,“ svěřila se spoluautorka knížky Kateřina Pechová.

Kmotrou knihy se stala exotická influencerka Maria, která byla díky své hřívě kudrnatých vlasů na slavnostním křtu nepřehlédnutelná. Kateřinu a Renatu do Divadla Lucie Bílé přišla podpořit celé řada známých osobností a přátel, a to například Markéta Poulíčková, Lucia Jagerčíková Nývltová, Kuba Nývlt či Míša Tomešová. Nechyběl ani Katčin manžel Peter Pecha. Akcí provázel moderátor Dominik Vršanský.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací