Filmové události #25/22: Ryan Gosling je Ken, chystá se film o pochoutce Pop-Tart

Teasery nabídly sequely ke Hře na oliheň i detektivce Na nože.

Ryan Gosling se představil jako Ken v novém filmu o Barbie. Snímek o pochoutce Pop-Tart zná své obsazení. Populární Hra na oliheň oznámila oficiálně druhou řadu. Sequel ke krimi komedii Na nože má také krátký klip. Netflix zveřejnil i trailer k filmu o Marylin Monroe. Je tu i ukázka ke čtvrté řadě Westworldu. Video nabídl del Torův Pinocchio. Trailer publikovali i tvůrci pořadu Only Murders in the Building, který chystá druhou řadu. WandaVision bude mít možná druhou sérii, svůj vlastní pořad bude mít potenciálně Wonder Man a další novinky ze světa Disney+.

#25/22

Chystaný snímek o Barbie, kde si titulní roli zahraje Margot Robbie, zveřejnil první fotografii Kena. Toho zde ztvární Ryan Gosling, které ho tvůrci stylizovali do blonďáka na růžovém pozadí. Fotka Goslinga vyvolala četné diskuse mezi fanoušky.

Na druhé straně, kromě oblíbených hraček jako je Barbie, se filmu dočkává i populární občerstvení. Snímek o sušence Pop-Tart pojmenovaný Unfrosted: The Pop-Tart Story chystá Jerry Seinfeld. Ten do svého projektu obsadil hvězdy, jako jsou Melissa McCarthy, Hugh Grant, Amy Schumer nebo James Marsden a další. Film pak bude mít premiéru na Netlfixu. Další detaily však prozatím nejsou známy.

Netflix dále také pracuje na druhé řadě korejského seriálového hitu Hra na oliheň. Tuto zprávu oznámili fanouškům skrze krátkou upoutávku. V té je k vidění populární velká panenka, která v pořadu figurovala při hře Cukr, káva, limonáda… .

Krátký klip tu pak je i k sequelu detektivky Na nože. V pokračování pojmenovaném Glass Onion: A Knives Out Mystery se objeví hvězdy jako Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline či Jessica Henwick. Druhý příběh ze světa detektiva Benoita Blanca bude mít premiéru již letos, a to skrze Netflix.

První díl zmiňované krimi komedie proslavil herečku Anu de Armas. Ta se objeví v dalším netflixovském projektu, kde si zahraje Marilyn Monroe. Životopisné drama pojmenované Blonde se zaměřuje na život Monroe a vedle de Armas se ve snímku objeví například Bobby Cannavale nebo Adrien Brody. Film, který bude uveden na Netflixu se představil v prvním traileru.

Konkurenční HBO pak uveřejnilo oficiální trailer ke čtvrté řadě svého populárního seriálu Westworld. Pořad sleduje proplétající se svět lidí a robotů, kteří postupně nabývají čím dál tím více vědomí. Čtvrtá sezóna bude na HBO od příštího týdne.

Krátký klip tu je i k nové verzi Pinocchia, tentokráte z pera Guillerma del Tora. Jedná se o jednu ze dvou letošních adaptací této slavné pohádku, tu druhou si přichystal Robert Zemeckis. V del Torově animovaném/loutkovém Pinocchiu se objeví Ewan McGregor, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Ron Perlman, David Bradley, Cate Blanchett a Finn Wolfhard.

V traileru se představila i chystaná druhá řada pořadu Only Murders in the Building. Ten se zaměřuje na tři cizince (Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez) se zálibou v krimi, kteří se náhle ocitají uprostřed skutečné detektivní zápletky, kterou musí vyřešit. Čtvrtá sezóna bude uvedena 28. června na Hulu a následně i Disney+.

A právě Disney+ bylo v uplynulém týdnu konečně uvedeno i na českém trhu. Producenti Marvelu pak odhalili, že na tuto streamovací stanici chystají možná i druhou řadu WandaVision. Vlastní pořad by pak měl dostat i Wonder Man, marvelovský superhrdina, kdo se však ujme titulní role, zatím není známé.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací