Na slavnostní premiéře filmu Prezidentka nechyběla představitelka titulní role Aňa Geislerová

„První muž“ plnil povinnosti v divadle.

Pětinásobná držitelka Českého lva se stala historicky první českou prezidentkou. Řeč je o nové romantické komedii režiséra a scénáristy Rudolfa Havlíka s názvem Prezidentka. Titulní role se chopila Aňa Geislerová, která nesměla chybět na slavnostní premiéře filmu v pražské Lucerně.

Herečka v černých šatech vypadala velice elegantně a na Hradě by jí to opravdu slušelo. Prezidentku nejen ve filmu, ale i na premiéře snímku oblékla Tatiana Kováříková. Jejího hereckého partnera (Ondřej Vetchý) zaměstnávaly v době slavnostní projekce povinnosti v divadle a do kina dorazit nemohl. Přišli ale představitelé jejich filmových dětí, a to Denisa Biskupová a Oskar Hes. Delegaci dále doplnili režisér a scénárista Rudolf Havlík, herci Vanda Chaloupková, Jiří Štrébl a další tvůrci.

Promítání si ovšem nenechala ujít ani celá řada hostů. Pozvání přijali herečky ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková a Michaela Petřeková, Taťána Makarenko s partnerem, zpěvačky Elizabeth Kopecká, Anna Jiřina Daňhelová, Kate Matl, zpěvačka, herečka a modelka Bára Mottlová, herečka Jitka Asterová a mnozí další.

Jak to na slavnostní premiéře snímku Prezidentka vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací