Martha Issová, Klára Melíšková či Martin Dejdar představili na MFF Karlovy Vary ACTORSMAP

Vyhledávat lze ze seznamu 1 132 herců a hereček.

Do KVIFF.TV Parku vedle hotelu Thermal zavítala početná delegace, která zde návštěvníkům, a především tvůrcům a hercům představila první česko-slovenskou hereckou databází ACTORSMAP.

Databázi přišli přiblížit Kateřina Oujezdská a Barbora Fabiánová z OF AGENCY, Ladislav Krapek za LaK Produkce, Petra Svarinská z Reset Actors a Maya Kvetny z Myrnyxtyrnyx. Motto ACTORSMAP (dle slov tvůrců) zní: „Propojujeme ty, kteří chtějí být nalezeni.“ Vedle zástupců hereckých agentur zasedli herečky Denisa Barešová, Klára Melíšková, Martha Issová, herec Martin Dejdar a režisér a producent David Ondříček.

„ACTORSMAP je vynikající projekt jehož součástí chci určitě být! Už dlouho na něco takového čekám. Pro mladé, začínající herce, místo, kde si je mohou režiséři snadno vyhledat, pro nás, stárnoucí herečky, místo, kde můžeme sledovat rostoucí mladou konkurenci… Ale vážně, v naší malé, české zemi se mi takovýto způsob spolupráce jeví jako jediný možný a dobrý. Mám velikou radost z toho, že vznikl,“ uvedla Martha Issová.

Cílem ACTORSMAP je hercům pomáhat k vysněným rolím, a to jak u nás, tak v zahraničí. Během setkání v Karlových Varech tvůrci databáze prozradili, že aktuálně se na platformě mohou bezplatně prezentovat i herci a herečky z Ukrajiny. Jak to na setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací