Nový seriál Pálava s Michalem Isteníkem, Patrikem Děrgelem či Denisou Nesvačilovou je dotočen

Víno, slunce, Pálava a parta kamarádů z vysoké školy.

Po třech měsících herci i štáb opustili Pálavu, kde intenzivně pracovali na novém televizním dvanáctidílném seriálu Pálava. Ve vinařském kraji natáčeli nejen hlavní hrdinové v podání Michala Isteníka, Patrika Děrgela, Pavly Dostálové, Jiřího Panznera a Denisy Nesvačilové, ale i mnozí další.

Děj seriálu nás, jak již název napovídá, zavede na Pálavu, kam partička kamarádů a bývalých spolubydlících z vysokoškolských kolejí přijíždí každých pět let, aby zavzpomínali na staré dobré časy. Tento rok se ale sraz trochu zvrtne.

Filmování probíhalo v mnoha krásných lokacích, například na Břeclavsku, v okolí Sedlece a Valtic, v Novém Přerově, Mikulově, v Lednici, kolem lednických rybníků nebo na Mušlově u Farmy Pálava. Seriál bude provázet i ústřední melodie. Titulní skladbu k Pálavě složil Marek Ztracený.

Jedné z ústředních rolí, Áji, se chopila Denisa Nesvačilová, která si natáčení na Moravě velmi pochvalovala. „Když byl čas, ráda jsem tu zůstávala a nevracela se zpět do Prahy. Na vinicích se lépe učí texty, snadněji vám lezou do hlavy. Lépe se tu člověk také odreaguje, lidé jsou tu vstřícní. Taky si tu pocucnete víno, které mi přijde, že neopíjí. Je to tu jiné. Jsem vášnivá turistka, takže jsem si ve chvílích volna vyčlenila čas na památky, kostelíčky, hřbitovy, zámečky…,“ svěřila se herečka a dodala, že natáčení připomínalo pobyt na táboře: „Hlavní vedoucí byla Jana Gospičová, naše výkonná producentka, a oddílový vedoucí byl jeden měsíc režisér Petr Kolečko, předtím Jaroslav Fuit a naposledy to byl Petr Nikolaev. Samozřejmě nesmím zapomenout na praktikanta, kterým byl z nás herců určitě a jedině Patrik Děrgel. My ostatní jsme byli už ti účastníci tábora a nesmírně jsme si to užili. Tedy alespoň já a věřím, že na obrazovce to bude vidět.“

V seriálu dále uvidíme Michala Isteníka, Patrika Děrgela, Pavlu Dostálovou, Jiřího Panznera, Bolka Polívku, Pavla Zedníčka, Jaromíra Dulavu, Tomáše Matonohu, Miroslava Táborského, Janu Krausovou, Janu Paulovou, Roberta Jaškówa, Jana Brožka a mnohé další.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací