Seriál Ulice vstoupí do své 18. sezóny již příští týden a řešit se bude láska, šikana i důležitost čtení dětem

Co přinese pomyslná plnoletost?

Dalo by se říci, že seriál Ulice se ocitl na prahu dospělosti, protože příští týden vstupuje do své osmnácté sezóny. Rozjezd nové řady bude plný dramat, humoru i lásky. Navíc, s věkem přichází o zodpovědnost a řešit se tak budou i osvětová témata, jako jsou šikana, podpora mobilních hospiců či důležitost čtení dětem. Co na oblíbené i neoblíbené hrdiny čeká?

Blanka v podání Lindy Rybové zažije velký návrat, novou lásku i dobývání dalších pozic. Lásku budou řešit také Adam (Vojtěch Machuta) a Kristýna (Sára Korbelová). Natalie Golovchenko, představitelka Jarky Podolské prozrazuje, že se diváci mohou těšit na milostný příběh. Zda bude šťastný či nešťastný, zatím není známo. „Na jedné seznamovací aplikaci se totiž do Jarky zakouká Blančin syn Adam, který je o sedm let mladší než ona. Je otázka, jakým směrem se tohle bude vyvíjet, jestli pro ně bude velký věkový rozdíl překážkou. A zejména jak na potenciální vztah zareaguje jejich okolí,“ nastiňuje nadcházející děj herečka.

Na Františka Hrubého (Matyáš Valenta) čeká temné tajemství v rodině a obrovské dilema. Nyklovi se budou muset vypořádat s problémy v lásce a balancovat mezi synem a třemi ženami. Gábina (Aneta Krejčíková) zjistí, kam až může zajít krutá šikana ve škole a Magda (Veronika Čermák Macková) se bude muset vypořádat s velkými životními výzvami, žádostí o ruku i zatěžkávací zkouškou vztahu. I Marečkovi budou muset řešit nové problémy, a to stalking, pokus o sebevraždu či boj o rodinu. O svoji linku nepřijdou ani Klímovi, těm scénář nové řady předepisuje bouračku, nového člena rodiny i výstřelky pubertálních dětí.

To je ale jen nástin toho, co tvůrci pro novou řadu Ulice připravili. Prvních pět dílů diváci uvidí na Voyo už v pondělí 8. srpna 2022. V televizním vysílání se první díl objeví přesně o týden později.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací