Marek a Míša z Praha – den & noc: Filip Křížek a Vindy Krejčí o natáčení hrané reality show

Zjistěte, jak se natáčí v centru Prahy hraná reality show.

Letošní léto přineslo na televizní obrazovky hranou reality show Praha – den & noc, ve které se skupinka mladých lidí nastěhuje do bytu kousek od Václavského náměstí. Majitelem bytu je Pepa alias Joe, kterého hraje DJ UWA (Uwe Vaník). Pod svou střechou přivítá hned několik nájemníků, mezi které patří i Marek (Filip Křížek) a Míša (Vindy Krejčí). A právě tato mladá dvojice nám přiblížila zákulisí natáčení pořadu.

Jako první jsme se zeptali, co si vlastně pod pojmem hraná reality show máme představit. „Znamená to to, že nemáme úplně přesně napsaný scénář. Respektive máme ho, ale jsou to spíš nějaké body, které se musí stát a jinak jsou slova na nás,“ vysvětlila Vindy Krejčí.

Natáčení probíhá v reálném prostředí Prahy. „Sousedi nám nic neříkají, protože nevzniká moc velký ruch. Občas je scéna, kdy se dělá mejdan, ale to se snažíme udržet vždycky na uzdě a zvládnout to co nejrychleji, abychom nerušili. Snažíme se fungovat v tomto smyslu ohleduplně. Žádná stížnost zatím nebyla,“ přiblížil sousedské soužití a natáčení Filip.

Představitelé postav tráví na place opravdu spoustu času, například Filip se svěřil, že natáčí od pondělí do pátku každý den, a to od rána do večera. Jaká byla jejich cesta k rolím, jak se ztotožnili s postavami a další zajímavosti z natáčení najdete v celém rozhovoru na našem YouTube kanálu ČK LIVE. Filip Křížek a Vindy Krejčí navíc naznačili, co na jejich postavy čeká dál.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací