Premiéru dokumentu Jan Koller: Příběh obyčejného kluka si nenechal ujít ani Jaromír Jágr s přítelkyní

Fotbalová legenda dorazila do kina.

Fanoušci “Českého Honzy“ se dočkali, protože do kin doputoval dokumentární film Jan Koller: Příběh obyčejného kluka. Za realizací projektu stojí režisér a scénárista Petr Větrovský. Sportovní pohádku o tom, jak se kluk z vesnice stane legendou, si nenechala ujít celá řada známých tváří, a to jak ze světa filmu, tak i sportu.

Když do pražského multikina přišla ústřední postava dokumentu, nešlo ji přehlédnout, protože Jan Koller měří 202 cm, a navíc se obklopil krásnými ženami (dvě dcery a přítelkyně). Nechyběl ani tvůrce snímku Jan Koller: Příběh obyčejného kluka, režisér a scénárista Petr Větrovský s rodinou. Pozvání dále přijali Gabriela Soukalová s partnerem, Radoslav Kováč a Klára Medková, Robert Záruba a Nora Fridrichová, Jiří Ployhar ml., Sagvan Tofi či Jaromír Jágr s Dominikou Branišovou a mnozí další. Herec a zpěvák Sagvan Tofi zavtipkoval a předal Janu Kollerovi sádru ze své ruky, kterou si, dle jeho slov, o slavného fotbalistu zlomil.

Velkou část pozornosti na sebe strhla další sportovní legenda, a to Jaromír Jágr, který do kina přišel ruku v ruce s přítelkyní Dominikou Branišovou. Slavná 68 se s Kollerem srdečně přivítala a projekci v kině si zpestřila pojídáním popcornu. Filmovou událostí provázel sportovní komentátor Jaromír Bosák. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací