Na lovu: Lovci „Kalkulátor“ a „Doktor Vševěd“ prozradili, zda mají se soutěžícími slitování

Které otázky je nejvíce potrápily?

Televizní soutěž Na lovu vstupuje do nové sezóny. Těšit se opět můžeme na čtyři Lovce ve složení Mgr. Dagmar Jandová – „Kvízová dáma“, Mgr. Václav Slabyhoudek – „pan Lišák“, Mgr. Jakub Kvášovský – „Kalkulátor“ a RNDr. Jiří Martínek, Ph.D. – „Doktor Vševěd“. Poslední dva jmenovaní lovci nám přiblížili, jak se na natáčení připravují, zda jsou nervózní a zda existuje otázka, na kterou nevěděli odpověď a naštvalo je to. Během rozhovoru jsme se dále dozvěděli, jak zvládají vtípky Ondřeje Sokola a jak je baví klasické díly či hvězdné speciály.

Být profesionálním Lovcem, který zná odpověď na každou otázku není vůbec jednoduché. Fotbalisté, boxeři či tanečníci absolvují pravidelné tréninky a ani televizní Lovci nejsou výjimkou. „Občas si něco přečtu a s kolegy trénujeme. Jednou za týden se sejdeme, dáváme si vlastnoručně vymyšlené otázky a trénujeme rychlost na štvanici,“ přiblížil přípravu na natáčení Kalkulátor. Jeho slova potvrdil i Doktor Vševěd a dodal, že čte, cestuje atd.

Televizní soutěžní show provází moderátor Ondřej Sokol, který lovce nešetří vtípky a urážkami. „Víme, na jaké úrovni je to dělané a já už jsem mu toho psychopata odpustil,“ svěřil se Doktor Vševěd. Ani Lovci nemohou vědět odpověď na každou otázku, která zapeklitá otázka či špatná odpověď je nejvíce potrápila? Kalkulátor se přiznal, že si pamatuje většinu otázek, které spletl, ale nejvíce ho trápí jedna matematická, a to kolik maximálně tupých úhlů může mít čtyřúhelník.

Celý rozhovor s Mgr. Jakubem Kvášovským – „Kalkulátor“ a RNDr. Jiřím Martínkem, Ph.D. – „Doktor Vševěd“ naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací