Trailer k filmu Hranice lásky nás zavede i na swingers party. Hlavní role se chopila Hana Vagnerová

„Říkáme tomu heroin. Čím víc jí to budeš odepírat, tím víc to bude chtít dělat.“

Polský režisér Tomasz Wiński si pro svůj celovečerní debut vybral téma, které rozhodně budí pozornost. Ve filmu Hranice lásky spolu s aktéry zkoumá intimitu, zážitky s jinými partnery a hledá hranice, za které se dá v lásce a sexu zajít. Spoluscénáristkou příběhu je i herečka Hana Vagnerová, která ztvárnila hlavní postavu.

Jak již trailer naznačuje, během sledování snímku Hranice lásky se podíváme na swingers party i do soukromých postelí jednotlivých hrdinů. Čekají nás i poměrně odvážné a explicitní scény. „Nešlo nám ale o žádnou vulgaritu, senzaci, chtěli jsme jen zaznamenat naprostou intimitu, která diváky vtáhne natolik, že budou mít pocit, jakoby vztah té dvojice žili s nimi,“ vysvětlila Hana Vagnerová.

Dalších rolí se chopili Matyáš Řezníček, Eliška Křenková, Martin Hofmann, Lenka Krobotová, Hynek Čermák, Antonie Formanová, Jiří Rendl, Johana Matoušková, Cyril Dobrý, Beáta Kaňoková, Elizaveta Maximová a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 3. listopadu 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací