Love Island druhá série: Noví soutěžící i návrat Petra s Gabrielou do vily

Na Kanárských ostrovech se bude opět hledat láska.

Seznamovací reality show Love Island se vrací na televizní obrazovky i monitory. Druhá série startuje již příští týden. Luxusní vila na vulkanickém pohoří ostrova Gran Canaria prošla malou úpravou a je tedy připravena na nové obyvatele. Kromě desítky soutěžících, kterou organizátoři dnes odhalili, se na místo činu vrátili i Petr Havránek a Gabriela Gašpárová, kterým lásku přinesla první řada pořadu.

Vzhledem k tomu, že Petr s Gabrielou již nejsou single, budou nám zprostředkovávat pohled do zákulisí. Petr na svém instagramovém profilu prozradil, že soutěžící jsou již na ostrově, každý ve svém resortu, bez mobilního telefonu a chystají se na vstup do vily. A na koho se vlastně můžeme těšit?

Dámskou skupinku tvoří Hanka – jednadvacetiletá modelka z Ostravy, Tina – třiadvacetiletá realitní makléřka z Prahy, Denisa – dvacetiletá studentka z Vizovic, Sára – devatenáctiletá studentka ze středočeské obce Čtyřkoly a Naty – třiadvacetiletá interiérová designérka z Bratislavy. Pány hned z kraje zastoupí Kryštof – sedmadvacetiletý fitness a fotbalový trenér z Rumburku, Zbyněk – jedenadvacetiletý student z Velkého Beranova, Štefan – devětadvacetiletý IT manager žijící v Praze, David – dvacetiletý zdravotní bratr z Vyškova a Jákob – šestadvacetiletý barber z Bratislavy.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací