Na premiéru akčního sci-fi Black Panther: Wakanda nechť žije dorazila i partička z pořadu Love Island

Co se bude dít po smrti krále T’Chally?

To přišli zjistit hosté slavnostní premiéry akčního sci-fi dobrodružství Black Panther: Wakanda nechť žije. A foyer pražského multikina prakticky praskalo ve švech. Na hladký průběh promítání tak musel osobně dohlížet Black Panther, se kterým se návštěvníci mohli i vyfotografovat.

Chvíli to navíc vypadalo jako sraz účastníků pořadu Love Island. Slunné pláže za přítmí kinosálu vyměnili Štefan „Fabio“ Andruch, Sára Bergmannová, Lia Kundlová, Tamara Vaňousová a ostře sledovaný pár David Vitásek a Natálie Kočendová. David s Natálií si vyměnili i několik polibků. Nechyběla ani zástupkyně loňského ročníku, a to Mirka Pikolová.

S dobrou náladou dorazila Monika Leová s manželem Martinem Košínem, nastávající dvojnásobná maminka Genny Ciatti, zpěvák Petr Kutheil, rapeperka Sharlota, herec z Dobrých zpráv Václav Šanda, Anna ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková, kuchařka Besky, moderátorka Andrea Antony, YouTuber Martin Rota a mnozí další.

Jak to v kině vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací