Princ, alchymistka, král, mágové či rytíři z pohádky Princezna zakletá v čase 2 se prošli po červeném koberci

Fantasy dobrodružství v režii Petra Kubíka pokračuje.

Dva ruky uplynuly jako voda a alchymistka Amélie (Eliška Křenková), princezna Ellena (Natalia Germani) a princ Jan z Calderonu (Marek Lambora) se vrací v pokračování dobrodružství Princezna zakletá v čase 2. Slavnostní premiéru fantasy pohádky odstartovalo vystoupení plné řinčení mečů, tvrdých úderů i plápolajícího ohně.

Po tematickém akčním vystoupení na červený koberec vplula herecká a tvůrčí delegace, která se s nadšením vítala s přihlížejícími fanoušky. Čestných míst v čele výpravy se chopili režisér Petr Kubík s manželkou Elizabeth Marií Kubík a scénárista a autor hudby Lukáš Daniel Pařík. Následovala hlavní hrdinka nového příběhu Eliška Křenková v doprovodu prince Marka Lambory. Dále se s diváky zdravili Vojtěch Kotek, Jan Révai, Vladimír Polák, Pius Okaba, Ján Jackuliak, Tereza Anna Mašková a Petr Novotný Kadeřník. Nechybělo ani duo Martin Písařík a Jakub Ouvín. Oba pánové nezklamali a bavili všechny přítomné.

Jak to na slavnostní premiéře fantasy pohádky Princezna zakletá v čase 2 vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací