Nová pohádka Krakonošovo tajemství. Leona Skleničková se proměnila v krásnou Lidušku

„Liduška je odvážná dívka, která pochází z horské vesničky.“

Vánoční svátky nám nadělí premiéru nové televizní pohádky Krakonošovo tajemství, která nás zavede do podhůří Krkonoš. V režii Petera Bebjaka se představí David Švehlík, Leona Skleničková, Jan Nedbal, Dominika Morávková-Zeleníková, Ondřej Sokol, Diana Mórová či Jakub Prachař, jehož rodina je s touto pohádkovou tematikou nedomyslitelně spojena. Děda Jakuba, herec Ilja Prachař, ztvárnil legendárního Trautenberka v seriálu Krkonošské pohádky.

V pohádce Krakonošovo tajemství se ústřední zamilované dvojice chopili Leona Skleničková a Jan Nedbal. „Liduška je odvážná dívka, která pochází z horské vesničky. Je to někdo, kdo v srdci, když se pro něco rozhodne, tak se za tím nebojí jít a překonávat nebezpečí,“ popsala svoji postavu Leona Skleničková. Herečka během povídání zavzpomínala i na natáčení a lokace. Kromě Krkonoš se štáb a herci podívali například na hrad Kost, procestovali okolí Brna atd.

Celý rozhovor, kde Skleničková přiblížila i znovushledání s režisérem Peterem Bebjakem a dalšími kolegy z filmu Stínohra či promluvila o seriálu Sex O’Clock, který bude mít premiéru příští rok, najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací