Show Survivor Česko & Slovensko 2023 odhalila dvanáct VIP soutěžících. Na ostrov odletěli herec, fotbalista, miss ČR, muž roku a další

Kdo bude poslední přeživší?

Reality show Survivor Česko & Slovensko se již za pár dnů vrátí na televizní obrazovky. Přes nelibost i nadšení fanoušků bylo oznámeno, že se proti sobě opět postaví známé osobnosti a soutěžící tzv. z lidu. Ve třech tiskových zprávách bylo postupně odhaleno dvanáct jmen mužů a žen, kteří jsou mediálně známí.

Na ostrov do Dominikánské republiky, kde budou muset vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, založit a udržovat oheň, zajistit si potravu a zvládat fyzicky náročné souboje i sociální hru, odcestovali fotbalista Petr Švancara, herec Václav Matějovský, model a finalista z Love Islandu Petr Havránek, YouTuber a vítěz reality show Farma Filip Jánoš, modelka a miss ČR Andrea Bezděková, barmanka a influencerka Hanka Gelnarová, realitní makléř Jiří Hanousek, Muž roku Josef Kůrka, herečka a zpěvačka Karolína Krézlová, tanečnice Johana Fabišíková a pokerová hráčka Barbora Mlejnková.

Kdo zvládne opravdový život v divočině a obejde se bez make-upu, zubní pasty, chlebíčků, pohodlných matrací či horké vody? Organizátoři slibují, že letošní podmínky budou drsnější, fyzicky i psychicky náročnější a soutěž bude plná nových výzev a nečekaných zvratů. O pravdivosti/nepravdivosti těchto tvrzení se budeme moci přesvědčit již brzy. Moderátor Ondřej Novotný (možná) vyřkne poprvé slova „velká chyba“ v této sezóně již ve středu 25. ledna na on-line platformě a o týden později na televizních obrazovkách.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací