Eva Holubová na premiéře filmu Přání k narozeninám přiblížila, jak sjížděla řeku a proč roli přijala

Slavnostní promítání uvedla bohatá delegace.

Režisérka Marta Ferencová natočila dvojici komedií, Přání Ježíškovi a Přání k narozeninám, kde si manželský pár zahráli Jaroslav Dušek a Eva Holubová. Slavnostní premiéra druhého jmenovaného snímku se odehrála před pár dny v centru Prahy za přítomnosti bohaté delegace. V kině se potkali Eva Holubová, Tomáš Klus, Veronika Khek Kubařová, Igor Orozovič, Matěj Hádek, Simona Babčáková, Valentýna Bečková, Jakub Barták a Nico Klimek. Nechyběla ani režisérka a scenáristka Marta Ferencová.

Ještě před tím, než vystoupila Eva Holubová před velké plátno v obklopení dětí, jsme herečce položili několik otázek. Během rozhovoru Holubová prozradila, že jejího partnera měl původně hrát Jiří Bartoška, ten ale nakonec musel roli odmítnout, a tak si vybrala svého filmového manžela sama, a to Jaroslava Duška.

Zrod komedie, která se točí kolem oslavy narozenin, přinesl i adrenalinový zážitek. Líbě, kterou hraje právě Eva Holubová, předepsal scénář i sjíždění řeky. „Dala jsem na sociální sítě, jak stojí nade mnou v neoprenech a jsou potopený, protože ty peřeje tam byly opravdu strašný,“ zavzpomínala na vznik náročné scény herečka a dodala, že tamní vody sjížděla již v mládí, ale pouze na matračce.

Celý rozhovor s Evou Holubovou z premiéry filmu Přání k narozeninám najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na slavnostním promítání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací