Na slavnostní premiéře filmu Ostrov zavzpomínala Jana Plodková na natáčení, přiblížila setkání s písečnými blechami i pobyt v Thajsku

Jiří Langmajer a Jana Plodková ztroskotali na pustém ostrově.

Herečka Jana Plodková se na podzim roku 2021 vydala s hereckým kolegou Jiřím Langmajerem a režisérem Rudolfem Havlíkem do Thajska, aby zde natočili dobrodružnou komedii Ostrov. Na premiéře filmu se s hosty srdečně zdravili oba ústřední představitelé včetně režiséra Rudolfa Havlíka. Pozvání přijala i thajská delegace.

Jiří Langmajer s Rudolfem Havlíkem strašili před odletem Janu Plodkovou nepříjemnými písečnými blechami. „Blechy tam skutečně byly a prý se ukazují ve chvíli, kdy tam nejsou lidé. My jsme do Thajska přijeli, když se Thajsko teprve otevíralo po dlouhé kovidové pauze, takže ty blechy tam byly. Bylo jich tam hodně, hrají nám i ve filmu. Nejenže jsem od nich pokousaná, naštěstí jenom maskérsky, ale opravdu jsme každý večer strávili v oparu repelentu, aby ty potvory na nás nešly,“ svěřila se herečka na slavnostní premiéře snímku.

Jana Plodková během rozhovoru dále zavzpomínala na každodenní cestování na ostrov, tamní krásy i nebezpečné tvory. Kromě písečných blech se štáb setkal i s nepříjemnými stonožkami a housenkami. Jedna z těchto jedovatých potvůrek dokonce kousla jednu členku štábu, vše ale naštěstí dobře dopadlo. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to vypadalo na premiéře snímku, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací