Trailer k filmu Bella a Sebastián: Nová generace nás opět zavede do malebných hor

Milovaná klasika v novém kabátu.

Pamatujete si na Bellu a Sebastiána? Klasický příběh malého chlapce a velkého psa znají celé generace fanoušků ze všech koutů světa. Nyní se do kin chystá nové zpracování oblíbeného dobrodružství pojmenované Bella a Sebastián: Nová generace. Režie se chopil Pierre Coré, který má na svém kontě již rodinnou komedii Fantastická výměna a animák Sahara.

„Začal jsem s tím, co moc dobře znám. Žiji v Paříži a moje děti jsou čistě městské typy. Když se dostanou na venkov, jediné, co je zajímá, je, zda tam mají WiFi. Takže jsem ze Sebastiana udělal mladého pařížského chlapce, který se najednou ocitne v jemu naprosto neznámém prostředí hor. Přestože je z města, je svým způsobem hrdina – umí se obětovat, nesnese nespravedlnost a je ochoten riskovat vlastní život za záchranu jiných. Na druhé straně je dost nepředvídatelný a plný hněvu, i když mu je jen 10 let a puberta u něj teprve nastupuje. Ale už ví, že chce změnit svět,“ přiblížil vznik Sebastiána ve svém filmu Pierre Coré.

Bella a Sebastián: Nová generace opět přinese vysoké hory, divoká zvířata, tajné jeskyně i temné lesy. Přátelství mezi chlapcem a zvířetem ale bude trochu jiné. Dnešní Sebastián už nechce Bellu vlastnit. „V tomto filmu se jedná o setkání dvou bytostí, které si navzájem pomáhají a snaží se řešit společné problémy,“ vzkazují tvůrci. Jak bude nový snímek vypadat naznačuje krátký trailer.

Ve filmu se představí Robinson Mensah Rouanet, Michèle Laroque, Alice David, Aurélien Recoing a další. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 2. března 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací