S kým budou tančit ve StarDance Ivana Chýlková, Eva Adamczyková, Marek Adamczyk, Josef Maršálek a David Prachař?

StarDance volenka.

Na podzim tohoto roku předvede svůj pohybový a rytmický um deset tanečních párů. Před několika týdny jsme se dozvěděli, které VIP osobnosti a kteří profesionálové přijali pozvání do 12. ročníku StarDance, ale až nyní začalo párování. Organizátoři odhalili pět tanečních párů. Kdo se již brzy vydá na svůj první trénink?

Své taneční partnery již zná manželská dvojice Eva a Marek Adamczykovi. Zlatá a bronzová olympionička ve snowboardcrossu, která si na závodech na obličej maluje knír bude zářit po boku lektora, tanečníka a choreografa Jakuba Mazůcha. „Byl to jeden z mých favoritů, takže jsem spokojená. V okamžiku seznámení jsem ho chudáka dost vyděsila, ale jinak zapůsobil jako hodně veselý a vtipný člověk,“ svěřila se Eva. Její manžel, divadelní, televizní a filmový herec Marek Adamczyk bude poslouchat příkazy a rady Lenky Nory Návorkové, která se pyšní titulem Královna tanečního parketu z roku 2018. „První dojem byl skvělý. Samozřejmě jsem přemýšlel, kdo by to mohl být a Lenka mě napadla. Jsem rád, že mi ten můj tip vyšel,“ přiznal se Marek.

(Foto: Česká televize / Mikuláš Křepelka )

Zatím úřadující Královna tanečního parketu, Adriana Mašková, bude dohlížet na pokroky cukráře a pekaře Josefa Maršálka. „Byl jsem dítětem, které vyrostlo na Hříšném tanci. A to je latina nádherná, smyslná, tělo na tělo. Ten příběh je úžasně romantický. Pak se ve StarDance tančí standardy a ty jsou zase o noblese. Pokusím se o hezký waltz, ale zatím vůbec nedokážu odhadnout, který tanec mi půjde nejlépe,“ zamyslel se Maršálek nad tancem, který by mohl být jeho nejlepší.

Oblíbený herec David Prachař bude tančit po bohu vítězky soutěže Roztančené jeviště, mistryně České republiky v Showdance a vítězky taneční ligy Zuzany Dvořákové Šťastné. „Zuzana je hrozně sympatická. Je o dost mladší než já, takže mě jako starce bude muset vodit parketem,“ svěřil se s úsměvem David Prachař.

Muzikálová, činoherní, filmová a televizní herečka Ivana Chýlková byla svěřena bývalému porotci Janu Tománkovi. „Chtěla jsem udělat lepší dojem, než jaký se mi při seznamování povedl. Jan na zkušebně popisoval, že budeme elegantní pár – pokud to tedy budu já – a pak jsem vstoupila a hned mi upadl mikroport, šla jsem na nebývale vysokých podpatcích, na kterých nejsem zvyklá chodit, takže o eleganci bych úplně nemluvila. Čili všechno špatně a myslela jsem si, že už to horší být nemůže. On se tvářil velmi statečně. Vypadal, že má pro všechno pochopení. Mám z něj fantastický dojem. Ale nevím, jaký on ze mě,“ popsala svoje první setkání s tanečním partnerem Chýlková.

(Foto: Česká televize / Mikuláš Křepelka )

Další řada StarDance startuje na televizních obrazovkách v sobotu 14. října 2023. Na spárování zatím čekají herečka Darija Pavlovičová, zpěváci Tereza Mašková a Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková a profesionálové Martin Prágr, Dominik Vodička, Kateřina Bartuněk Hrstková, Dominika Rošková a Daniel Kecskeméti.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací