Petr Kučera ze seriálu Zlatá labuť je i fotograf, uvedl reinstalaci fotografických portrétů Mirrors©

„Série Mirrors© vznikla jako deníková reflexe zákulisního života po divadlech v Praze.“

Herce Adama Vaculu všichni známe především ze seriálu Zlatá labuť, kde hraje Petra Kučeru, jehož rodině patří luxusní obchodní dům v centru Prahy. Každý týden ho tak můžeme vídat v dobových kostýmech z konce třicátých let minulého století.

Spatřit jsme ho mohli i v mnoha dalších projektech, a to například Jack Ryan 3, Terezín, Raven, Last Light, The Falcon and the Winter Soldier, Hany či Cirkus Bukowsky. Z divadelních představeních jmenujme např. The Cherry Orchard, Three Sisters/Ceckhov, FRANKIE THE ARMLESS a mnohé další.

Nyní se Adam Vacula fanouškům představuje i jako fotograf. Výstava Mirrors© je sérií fotografických portrétů z prostředí divadelní scény a jejího okolí. „Série Mirrors© vznikla jako deníková reflexe zákulisního života po divadlech v Praze. Byla to sonda k duším mých kamarádů herců v momentech, kdy nehrají role, ale jsou tam sami za sebe,“ přiblížil svoji práci Vacula na reinstalaci v Kobce 6 na Pražské náplavce. Zde bude výstava k vidění až do konce léta.

O atmosféru na otevření výstavy se postaral český rapper a DJ Kato. Adama Vaculu přišla podpořit i jeho přítelkyně Besky, vítězka MasterChefa z roku 2021.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací