Ewan McGregor převzal Cenu prezidenta MFF KV a se svou dcerou uvedl film Druhá šance

Zúčastnil se i tiskové konference.

Série Star Wars, Moulin Rouge!, Velká ryba, Kašlu na lásku, I Love You Phillip Morris, Kryštůfek Robin, Lov lososů v Jemenu, Fargo a nespočet dalších filmových či televizních projektů patří neodmyslitelně ke jménu Ewan McGregor, který přijal pozvání na 57. ročník MFF Karlovy Vary.

Do lázeňského městečka přiletěl skotský herec Ewan McGregor hned z několika důvodů. Jeho sobotní a nedělní program byl plný povinností. V rámci oficiálního programu jsme ho mohli poprvé vidět na červeném koberci před hotelem Thermal, kde pózoval nejen se svou dcerou Clarou, ale i dalšími herci a tvůrci z filmu Druhá šance (You Sing Loud, I Sing Louder). Celá parta poté drama ve Velkém sále uvedla.

Herec a producent Ewan McGregor, herečky Clara McGregor a Vera Bulder i režisérka Emma Westenberg se s novináři setkali ještě jednou, a to během tiskové konference právě ke snímku Druhá šance. Zde padla i otázka, zda si během natáčení nechala Clara od tatínka radit, zda ho někdy v poslední době poslechla. Tento dotaz dvojici velmi pobavil a slavného tatínka upřímně rozesmál. Během pobytu ve Varech nejednou předvedli, že mají velmi přátelský a vřelý vztah.

Ewan McGregor neodjel z Karlových Varů s prázdnou. Jiří Bartoška mu osobně předal Cenu prezidenta KVIFF. Během krátkého sestřihu přítomné fanoušky nejvíce rozvášnily záběry ze série Star Wars, kde McGregor hraje Obi-Wan Kenobiho.

Jak setkání s Ewanem McGregorem vypadala, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu či krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací