Tváří letošní dobročinné akce Moët & Chandon Přípitek na dobrou věc se stal Ivan Trojan

Podpora poputuje na konto organizace Klubu nemocných cystickou fibrózou.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary není pouze o filmech, ale i o pomoci druhým. Letošním oficiálním neziskovým partnerem 57. ročníku MFF KV se stal Klub nemocných cystickou fibrózou se svým patronem Ivanem Trojanem. Do podpory se již tradičně zapojil i Moët & Chandon.

Filantropická akce Moët & Chandon „Toast for a Cause“, česky „Přípitek na dobrou věc“, která je součástí například i Golden Globe Awar, pomáhá i letos. Známé osobnosti osobně podepisují ikonickou lahev o objemu 600 cl, která se následně vydraží za nejvyšší možnou částku. Na víkendovém setkání lahev pod dohledem fotoaparátů podepsali Hana Vagnerová, Petra Nesvačilová, Jana Plodková, Jitka Schneiderová, Pavlína Pořízková, Kate Matl, Alena Mihulová a další nejen slavné ženy. Ještě před tím, než odcestoval, připojil na lahev svůj autogram i Russell Crowe. Podpisy během festivalu budou bezesporu postupně přibývat. Přispět může ale každý, kdo si zakoupí lahvičku Moët Mini. K vydražené částce se pokaždé připíše 57 Kč (číslo je totožné s aktuálním ročníkem MFF KV).

Oficiální slavnostní akce se dále zúčastnili jak zástupci Moët & Chandon, tak i Klubu cystické fibrózy v čele s patronem Ivanem Trojanem. Oblíbený herec všem nejen poděkoval, ale vyzval je i k podpoře pacientské organizace. Navíc s úsměvem prozradil, že je soutěživý a rád by překonal minulý rok vydraženou částku.

Jak to na Přípitku na dobrou věc vypadalo a kdo dobrou věc podpořil, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací