Ivan Franěk a Diana Dulínková o natáčení filmu Dvě slova jako klíč

A jak to bylo dál …

Režisér Dan Svátek, jenž se pyšní Cenou filmových fanoušků udělovanou v rámci Českých lvů za film Úsměvy smutných mužů, se rozhodl natočit volné pokračování tohoto titulu. Drama Dvě slova jako klíč vzniklo opět podle knihy Josefa Formánka. Hlavních rolí se chopili David Švehlík a Ivan Franěk.

Na tiskové konferenci na 57. ročníku MFF Karlovy Vary snímek představili režisér Dan Svátek, kameraman Jakub Šimůnek, herci Ivan Franěk, Diana Dulínková a Jaroslav Dušek, spisovatel Josef Formánek a hudebník Endru. Během povídání jsme se dozvěděli, že projekt Dvě slova jako klíč vznikal po celém světě. Herci a štáb natáčeli například ve Francii, Dánsku, Indii, Himalájích, New Yorku, Japonsku nebo v Indonésii na ostrově Siberu. Není proto divu, že ve filmu uvidíme i zahraniční hvězdy, jako jsou Jana Nagyová, Daniel Olbrychski a Pierre Richard.

Na setkání s novináři jsme si popovídali s hercem Ivanem Fraňkem, který se vrací jako Tomáš. Během rozhovoru nám Ivan Franěk prozradil, jak se mu k roli vracelo či do jakých lokacích ho scénář poslal. Probrali jsme i herecké kolegy či několikanásobnou spolupráci s Danem Svátkem. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Pozvání na milé popovídání přijala i herečka Diana Dulínková, pro kterou jsou Dvě slova jako klíč prvním celovečerním filmem. Diana ztvárňuje jednu z ústředních ženských hrdinek, a to Annu. S příjemnou blondýnkou jsme probrali nejen casting, ale i natáčení s Ivanem Fraňkem, se kterým strávila na place nejvíce času. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací