Pražskou slavnostní premiéru Mission: Impossible Odplata – První část si nenechali ujít Krézlová, Šanda, Vojtko, Kohák a další

Rozhodnete-li se pozvání přijmout, čeká na vás nesplnitelná mise.

Toto dobrodružství se rozhodli podstoupit hosté pražské slavnostní premiéry Mission: Impossible Odplata – První část, kteří se vydali do kina na speciální projekci. Pod vedením Ethana Hunta tu na ně čekalo dobrodružství, ve kterém půjde elitnímu agentovi o všechno.

Nejnovější snímek ze série Mission: Impossible s podtitulem Odplata je trochu jiný, protože se skládá ze dvou dílů. Ten první je aktuálně k vidění v kinech. Druhá část bude mít premiéru za rok. Dvě a půl hodiny dlouhý předkrm k velkému finále, ve kterém Tom Cruise opět riskuje vlastní krk a např. skáče na motorce z vysoké hory, si nenechaly ujít stovky fanoušků.

A jak již bylo v úvodu naznačeno, pozvání na nesplnitelnou misi s týmem Impossible Mission Force přijali Marian Vojtko, Václav Šanda, Peter Pecha, Jakub Kohák s partnerkou, Michal Dvořák s manželkou Lucií (DJ Lucca), Kristina Kloubková s Václavem Kunešem a celá řada účastníků (i vítězů) show Survivor, a to Karolína Krézlová, Vladimír Čapek, Tomáš Weimann či Adam Raiter.

Jak to na pražské premiéře Mission: Impossible Odplata – První část vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací