Michal Isteník o natáčení komedie Prázdniny s Broučkem, kde se představí i jako „vynálezce“

A akce …

Dali byste přednost dovolené letecky u moře nebo u nás v karavanu? Tuto otázku řešila i rodina v nové české komedii Prázdniny s Broučkem, jež se aktuálně dotáčí. Vedle otce Honzy (Lukáš Příkazký) a matky Moniky (Barbora Poláková) se ve filmu představí i herec Michal Isteník.

Michala Isteníka jsme zastihli na place, když natáčel po boku Martina Sobotky pod režijní taktovkou Jiřího Matouška. Nedaleko Prahy usedl do stínu bod kaštanem, kde si utahoval z hlavního hrdiny Honzy, který se snaží opravit porouchané auto. Během pauzy nám Insteník přiblížil roli místního štamgasty a „vynálezce“ a prozradil, jak zvládá natáčení během horkých letních dnů. Herec během rozhovoru nastínil i své další pracovní projekty a plány na léto. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak již nástin rozhovoru naznačuje, Pospíšilovi se rozhodli vyměnit letadlo za stařičký zděděný karavan, ale nedojedou moc daleko. Rodinná komedie Prázdniny s Broučkem s prvky road movie navazuje na silnou tradici českých situačních komedií, a vedle již zmíněných herců se ve snímku představí Tomáš Jeřábek, Pavel Zedníček, Pavel Nový, Marie Ludvíková, František Sládek, Barbora Dragounová a další.

Premiéra filmu, jehož poslání zní „když máme vedle sebe někoho, koho máme rádi, je úplně jedno, kde zrovna jsme“, je naplánovaná na příští rok (přelom zimy a jara). Jak to na place vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací