Českou premiéru filmu Barbie ovládla růžová barva a hravá nálada

„Hi, Barbie! Hi, Ken!“

Tolik růžové barvy a pozitivně naladěných lidí se jen tak nevidí. Dress code české premiéry filmu Barbie zněl jasně, a to růžová nebo pink. Pozvaní hosté se tohoto úkolu chopili nejen zodpovědně, ale i hravě. Ve foyer pražského multikina se nenašel prakticky nikdo, kdo by na sobě neměl alespoň špetku této barvičky.

I přes horké letní teploty (nebo právě kvůli nim) dorazily do kina prakticky davy, na které, kromě slavnostní projekce, čekal i doprovodný program. Hosté si mohli prohlédnout domeček plný Barbie i její růžový kabriolet, připraven byl i tým vizážistek a manikérek a nechyběl ani speciální fotokoutek. Vybrat jste si mohli krabici, která je pro panenku Barbie typická nebo se vyfotografovat s živým Kenem a Barbie.

Pozvání na speciální růžovou premiéru přijala celá řada známých osobností: Naomi Adachi s přítelem Maximem Habancem, Sharlota, Eliška Mrázová, Kristýna Schicková, Sam Dolce, Emma Smetana, Jordan Haj, Markéta Muzikářová, Vanda Janda, Martin Mikyska, Filip Jankovič, Natálie Kotková, Adéla Zouharová, Eva Hecko Perkausová, Nikol Moravcová, Veronica Biasiol s Bárou Mlejnkovou a mnozí další. Chybět nemohla Dominika Myslivcová, ke které Barbie tematika neodmyslitelně patří nebo zpěvačka Gabriella Jiráčková s přezdívkou „živá Barbie“.

Jak to na české premiéře Barbie vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací