Lucie Vondráčková se začátkem podzimu objeví v seriálu Ulice

Devatenáctá sezóna startuje po prázdninách.

S létem přichází nejen divadelní, ale i seriálové prázdniny. Tvůrci, režiséři a scenáristé tak mají dostatek času připravit pro diváky novinky a zvraty. Jedno překvapení si pro své fanoušky připravil i seriál Ulice. Novou hvězdnou posilou se totiž stane zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková.

„Jsem si jistá, že postava Soni Čechové, kterou Lucie Vondráčková v Ulici ztvárňuje, diváky okamžitě zaujme a nenechá je chladnými. Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se rozhodně mají na co těšit…,“ přibližuje nástup postavy Lucie Vondráčkové kreativní producentka Silvia Klasová a dodává, že s herečkou počítají po celou devatenáctou sezónu.

Mezi další novinky premiérové série patří dva velké návraty, a to Anny Fixové, která hraje Moniku Farskou, a Jiřího Panznera, představitele Eddieho Rambouska.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací