Soutěž o hopkavé ceny k filmu Croodsovi

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Zaskotačte si s míči Croodsovi.

 

 

Již tento týden se můžete vydat na cestu do pravěku. Do kůží oděná rodinka Croodsovi přežila jen díky tomu, že se bála všeho nového a vyhýbala se mu jako čert kříži. Vy se ale zajímavých příležitostí stranit nemusíte. Právě naopak! Zodpovíte-li správně jednoduchou, tematicky zaměřenou otázku a budete mít štěstí, můžete se vyřádit na jednom ze dvou skákacích míčů pro děti s taťkou Grugem, Uggou, Sandy, Iškou, Thunkem a Boyem, které do soutěže věnovala distribuční společnost.

 

[singlepic id=3604 w=260 h=260 float=right] Dva šťastné výherce čeká:

– skákací míč pro děti s motivem filmu Croodsovi

 

Soutěžní otázka zní:

„Která distribuční společnost přivádí rodinku Croodsovi do českých kin?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 19. 3. do 7. 4. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se na Croodsovi.

 

Soutěžní formulář:

[soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=3542 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Croodsovi:

Seznamte se s Croodsovými!

Dobrodružná animovaná komedie vypráví příběh první pravěké rodiny na světě, která se jmenuje Croodsovi. Taťka Grug miluje a chrání svou rodinu. Řídí se svéráznou filozofií pro přežití „Strach je dobrý, změna špatná“, a drží se jí až do chvíle, kdy dojde k zničení jejich rodinné jeskyně, kde doposud spokojeně bydleli. Grug je nakonec nucen uznat, že lepší než zde jen přežívat, je začít znovu opravdu žít někde jinde. A tak Croodsovi podniknou cestu do neznáma, ohromující výlet do krajiny plné nejrůznějších, neuvěřitelných a a někdy i pěkně nebezpečných stvoření. Jejich pohled na svět se díky tomu navždy změní. Croodsovi čeká velká zkouška, ale také největší dobrodružství jejich života.

A kdo všechno do rodiny Croodsových vlastně patří? Těší se na vás autoritativní taťka Grug se svou zásadovou, podobně drsně laděnou ženou Uggou a s třemi svéráznými dětmi: nejmladší čtyřletou uličnicí Sandy, rebelující puberťačkou Iškou a devítiletým Thunkem, který by si přál být skvělým lovcem jako jeho otec, ale zatím mu k naplnění snu toho dost chybí… Součástí této jedinečné prehistorické rodinky je i babi, Grugova pravěká a trochu divoká tchyně. A navíc se ke Croodsům ještě připojí Boy, okouzlující mladík, který má na svém kontě některé skvělé objevy – například oheň nebo boty. A tak se Boy stává tím, kdo Croodsovým představí nové možnosti a nový svět. V něm ovšem čekají i další podivuhodní tvorové. Někteří jsou roztomilými mazlíčky a jiní zase nejdou pro ránu nebo pěkný kousanec daleko. Ostatně už jejich jména něco naznačují: Krokoštěně, Myšlon, Bouchač, Pásek, Pštrovce nebo Medvědí sova …

Režie: Chris Sanders, Kirk De Micco

Hrají: Nicolas Cage, Emma Stone, Clark Duke, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Randy Thom, Chris Sanders

Premiera v ČR: 21. 3. 2013 (CinemArt)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Croodsovi:

1. Soutěž probíhá v období od 19. 3. 2013 do 7. 4. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 2 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 19. 3. 2013

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací