Filmové události #31/23: Barbie vydělala v kinech již téměř 1 miliardu dollarů, v traileru ke své druhé řadě se představil Loki

Ukázky tu jsou i k hororům a thrillerům.

Barbie se zařadila mezi nejvýdělečnější filmy letošního roku. Disney+ chystá nový seriál ze světa Star Wars. Je tu první trailer k druhé řadě Lokiho. V ukázce se představilo desáté pokračování hororové série Saw. Nový spot má i thriller The Kill Room. A na závěr smutná zpráva – opustil nás herec Paul Reubens.

#31/23

Když bylo poprvé oznámeno, že se chystá hraný film o panence Barbie, nikoho jistě nenapadlo, jak instantním hitem se stane. A popularita snímku, který vstoupil do kin před necelými třemi týdny, stále stoupá, stejně jako jeho tržby. Barbie si již nákupem vstupenek celosvětově vydělala téměř 1 miliardu dolarů, čímž se zařadila na přední příčky nejvýdělečnějších filmů letošního roku a má potenciál stanout na prvním místě. Zároveň také překonala loňského Batmana (The Batmana) a stala se tak nejúspěšnějším dílem studia Warner Brothers posledního desetiletí.

Studia Lucasfilm a Disney v uplynulém týdnu oznámily, že chystaný Star Wars pořad o Landovi Calrissianovi má opět zelenou. O potenciálním seriálu se mluví již od roku 2018, kdy do kin vstoupil snímek Solo: Star Wars Story. Od té doby byl však již projekt trochu upozaděn, a to až do minulého týdne, kdy bylo zveřejněno, že Donald Glover, který ztvárnil mladší verzi zmíněné postavy právě v Solovi, spolu se svým bratrem Stephenem pracují na scénáři k seriálu. Ten by měl být k vidění na Disney+ stejně jako zbylé Star Wars projekty.

Na tuto streamovací platformu pak již zanedlouho vstoupí druhá řada seriálu Loki, která se představila v prvním traileru. Pořad se zaměřuje na titulního asgardského boha a mladšího bratra hrdiny Thora a jeho nečekané dobrodružství, které následovalo po událostech filmu Avengers: Endgame. Tentokrát Loki spolu s Mobiusem bojují s časem o záchranu celého lidstva a mnohovesmíru. V hlavních rolích se zde objevují Tom Hiddleston a Owen Wilson. Disney+ má začít vysílat druhou řadu již 6. října.

Ukázka tu je i k desátému pokračování hororové série Saw. John Kramer je zpátky a v novém díle, jehož děj se odehrává mezi Saw I a Saw II sledujeme dosud nevyřčenou kapitolu Jigsawovy hry. Kromě Tobina Bella v roli Jigsawa se zde objeví i Shawnee Smith, Steven Brand nebo Michael Beach a další. Film vstoupí do kin již na konci letošního září.

A do třetice tu pak máme také spot k očekávanému thrilleru The Kill Room. Ten se zaměřuje na nájemného zabijáka, který se dá s obchodníkem s uměním na praní špinavých peněz, jež z něj nevědomky udělá avantgardní senzace. V hlavních rolích se zde objevují Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello nebo Maya Hawke, dcera Thurman. The Kill Room má plánovanou premiéru též na konci letošního září.

Na závěr pak smutná zpráva, opustil nás herec Paul Reubens. Komik, který se proslavil svou rolí jako Pee-wee Herman, zemřel ve věku 70 lety na následky rakoviny, s níž bojoval již několik let. Kromě pořadů a snímků s Pee-weem se Reubens objevil například v Ukradených Vánocích nebo akční komedii Mystery Men a dalších.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací