O natáčení seriálu Eliška a Damián promluvili Robert Urban a Emma Smetana

Eliška je hodná holka a Damián korunní princ.

Romantika a tajuplné cestování časem, to nabídne nový dvanáctidílný seriál Eliška a Damián. Hlavních rolí se chopili Robert Urban a Emma Smetana. Oba herci nám během tiskové konference v zámecké prostředí přiblížili nejen své postavy, ale i samotné natáčení.

„Eliška je taková hodná, zodpovědná, skromná, milá dívka, která má docela nalajnovaný život, ne úplně podle svých vyidealizovaných představ,“ přiblížila svoji Elišku Emma Smetana a dodala, že vše se zkomplikuje ve chvíli, kdy do jejího života začne vstupovat Damián.

„Damián je korunní princ, který si má vzít z politických důvodů, aby zabránil válce, princeznu, která se mu ale nelíbí. Má nejlepšího kamaráda Matouše, vědce, který ze starých deníků vyčte formuli, která prý dokáže člověka přenést v čase,“ představil Damiána a jeho motivaci Robert Urban.

Během rozhovoru, při kterém se oba herci pošťuchovali jako dobří kamarádi, nám prozradili, jak se jim spolu natáčelo, do jakých lokací zavítali a co divákům pohádkový seriál nabídne. Zmíněn byl i osobní růst a štěstí v podobě nálezu čtyřlístků. Opomenuty nezůstaly ani dobové kostýmy. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací