30. Český lev: Do Rudolfina po červeném koberci přišli Nesvačilová, Kolečko, Issová, Nvotová, Germáni a další

Pozvání přijal i hollywoodský herec Jacob Pitts.

První březnová sobota již tradičně patří slavnostnímu předávání filmových cen Český lev. Pozvání na galavečer, kterým provázel režisér, dramatik a herec Jiří Havelka, přijala celá řada herců, hereček a filmových tvůrců. Večer se nesl nejen v duchu oceňování, ale při příležitosti 30. jubilea i vzpomínání.

Kdo všechno se prošel po schodech potažených červeným kobercem a zapózoval před fotostěnou? Úsměvy nešetřili Denisa Nesvačilová s Petrem Kolečkem, Eva Decastelo s Tomášem Třeštíkem, Vojta a Tatiana Dykovi, Martha Issová s Davidem Ondříčkem, Vojta Vodochodský, Ondřej Sokol, Anna Kameníková, Adam Mišík s Natálií Jiráskovou, Natália Germáni, Martin Donutil se Sárou Affašovou, Sandra Nováková s Vojtěchem Moravcem, Saša Rašilov, Jan Révai, Oldřich Kaiser, Václav Šanda, Michal Kern, Jenovéfa Boková a mnozí další. Tereza Nvotová přišla po poku manžela, kterým je americký herec Jacob Pitts (Oko bere, Eurotrip, Strážce pořádku atd.).

Jak to na červeném koberci a před fotostěnou vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací