Filmové události #32/23: V prvním traileru se představila nová komedie Adama Sandlera i pokračování seriálu I Am Groot

Barbie dosáhla 1 miliardy dolarů.

Netflixova minisérie Pád domu Usherů se představila s prvními fotografiemi. Trailer tu je i k nové komedii Adama Sandlera. Marvelův Já jsem Groot má druhou řadu i ukázku. První spot nabídl i seriál The Continental ze světa Johna Wicka. A do čtveřice je tu také klip k pořadu The Changeling. Na závěr se pak Barbie povedlo utržit kýženou miliardu.

#32/23

Osmidílná minisérie Pád domu Usherů se představila v prvních fotografiích, které tvůrci poskytly magazínu Entertainment Weekly. Pořad z dílny Netflixu se inspiruje stejnojmennou povídkou Edgara Allana Poea. Objevit se zde mají Carla Gugino, Mark Hamill nebo Bruce Greenwood a další. Přesné datum premiéry seriálu zatím nebylo určeno, ale mělo by to být ještě letos.

Netflix pak nabídl také první trailer k nové komedii Adama Sandlera.  Snímek pojmenovaný Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! sleduje dvě kamarádky, jejichž plánované velkolepé bat micvy se zvrtnou, kvůli populárnímu klukovi a několika vypjatým situacím. Kromě Sandlera si zde zahraje i jeho manželka Jackie a jejich starší dcera Sadie, vedle nich pak jednu z hlavních rolí ztvární i Idina Menzel. Komedie má vstoupit na Netflix za necelých deset dní.

Pozadu nezůstalo ani konkurenční Disney+, které zveřejnilo ukázku k druhé řadě marvelovské minisérie Já jsem Groot. Ta sleduje titulního hrdinu a člena Strážců Galaxie a jeho dobrodružství v pětiminutových epizodách. Druhou sezónu plánuje Disney+ vypustit v první polovině letošního září.

Prvního spotu se také dočkal pořad The Continental: From the World of John Wick. Jak již název napovídá, seriál se odehrává ve světě nájemného zabijáka Johna Wicka a zaměřuje se na hotelovou franšízu Continental, která se nachází po celém světě a slouží jako neutrální území pro členy kriminálního podsvětí a nájemné zabijáky. Hlavní roli v seriálu, který bude k vidění skrze platformu Peacock od 22. září, ztvární Mel Gibson.

Do čtveřice pak přišla s klipem i streamovací stanice Apple TV+. Ta představila hororový fantasy seriál The Changeling (česky Podvrženec), který se odehrává v New York City a sleduje muže, který se vydává do magického světa, aby našel svého uneseného syna a manželku. Apple TV+ zveřejní pořad již za necelý měsíc.

A na závěr pak jedna zpráva z růžového světa Barbie. Film o populární panence a jejím Kenovi se dočkal nevídaného úspěchu a za čtyři týdny od uvedení do kin si vydělal již miliardu dolarů na světových tržbách v kinech. Stal se tak zatím nejvýdělečnějším snímkem letošního roku a překonal animák Super Mario Bros. ve filmu. Barbie se díky tomu také zařadila na příčky nejúspěšnějších filmů vůbec, kde zatím obsadila 40. místo. V neposlední řadě se také jedná o nejvýdělečnější dílo, za kterým stojí žena režisérka. Barbie je stále k vidění v kinech, ve vybraných také v Barbenheimer dvojkombinaci s Oppenheimerem.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací