Kazma uvedl svůj film ONEMANSHOW: The Movie a během premiéry opět rozhazoval dolarovky

Žlutá, černá, dolarové bankovky, ochranka, hromada hostů a překvapení v kině, to byla premiéra ONEMANSHOW: The Movie.

První diváci se dočkali. Projekt ONEMANSHOW: The Movie se představil vybranému publiku v rámci slavnostní premiéry. Do multikina Cinema City vedl žlutý koberec, po kterém se prošli spoře oděné hostesky, delegace, ochranka a samozřejmě i Kazma Kazmitch (Kamil Bartošek). Nejen přihlížející fanoušci, ale i pozvaní hosté se tak na malý okamžik ocitli doslova pod deštěm dolarových bankovek.

Speciální projekce se nesly v pompézním a žluto-černém duchu. Kromě již zmíněného žlutého koberce pozvánka do kina nařizovala black and yellow dress code. Většina hostů se tématu držela a foyer i několik sálů proto obsadilo žluto-černá masa.

Kazma se po celou dobu držel ve své roli a prostory obchodního centra i multikina brázdil v policejní výstroji se slunečními brýlemi a s ochrankou v paták. Společnost mu dělaly i svůdně oblečené hostesky. I herecká delegace se držela stylu ONEMANSHOW: The Movie. Zvláštnímu zacházení i nástupu se těšila jediná herečka v týmu, a to Barbora Černá, kterou můžeme znát ze seriálů Zoo nebo Hořký svět.

Pozvání na akci přijali tisíce hostů. Na žlutém koberci či ve foyer kina byli spatřeni Eva Perkausová, Markéta Konvičková, Jan Bendig, Milan Peroutka s manželem, Gabriela Gášpárová s Petrem Havránkem, Kristýna Schicková, Tomáš Weimann, Zbyněk Vlček, Radek Gabriel, Michal Kavalčík, Michal Holán, Kateřina „Kundosaki“ Klinderová, Olga Lounová, Petr Vojnar, Jiří Burian (Kapitán Demo) s rodinou, Karlos „Terminátor“ Vémola, Pavel Novotný a nespočet dalších.

V kině pak diváci zažili malý šok a projekci filmu ONEMANSHOW: The Movie. Nechyběli bubeníci v šaškovských maskách a uklízečka, který přišla nepořádek uklidit. Pojďte se s námi podívat, jak to na velkolepé slavnostní premiéře ONEMANSHOW: The Movie vypadalo (video najdete na YouTube kanálu ČK LIVE). Fotogalerie je umístěna na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací