Nová sezóna seriálu ZOO a tři nováčci Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová

Tajemná uklízečka, podvodník i potvora.

Hrdinové i padouši ze seriálu ZOO to nebudou mít v nové sezóně jednoduché, protože dějem zahýbou nové postavy. Posilu tvoří trio ve složení Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová.

Veronika Žilková se v ZOO představí jako tajemná uklízečka Petra Hubáčková. „Jdu do ZOO a nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Před diváky ho necháme ještě ukryté. Začnu tam pracovat z jediného důvodu, protože se chci dostat k někomu, s kým mě pojí minulost. Uklízečku jsem ještě nikdy nehrála a moc mě baví jezdit s tím vozíkem a uklízecími potřebami. Petra působí velmi nenápadně, nechce na sebe upozorňovat, je to trošku taková detektivka. Chce zapadnout, aby mohla ten svůj detektivní plán uskutečnit,“ prozradila Veronika Žilková.

(Foto: FTV Prima)

Martin Preiss vdechne život bývalému velícímu důstojníkovi Martinovi „Márty“ Pivoňkovi z Afghánistánu, kde sloužil s Adamem „Haďákem“ Hruškou (Šimon Bilina). „Díky nabídce Haďáka se dostane na místo Alberta do marketingu, protože spolu chtějí chviličku pracovat a strávit nějaký čas. Tím se začne v ZOO etablovat a získávat kontakty. Je otázka, kam se tenhle Márty vyvine. Může to být na stranu dobra i zla,“ svěřil se Martin Preiss a dodal, že možná jeho osud v seriálu ovlivní diváci. Tvůrci navíc doplňují, že zamotá hlavu Alici (Sabina Laurinová). Naopak Sid (Michaela Pecháčková) z něho nebude mít moc velkou radost.

Na scéně se objeví i Denisa Nesvačilová jako Dominika Skoupá, dcera Davida Ovčíka (Roman Štolpa) a nevlastní sestra Kamila (Jan Kopečný). „Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, ale zdá se, že všechny její cesty vedou k Lucce Šteflové a Marku Němcovi,“ popsala svoji postavu Nesvačilová. V krátkém rozhovoru neustále usměvavá herečka prozradila, jakou přezdívku své postavě dala a jak se jí temné potvory točí. Denisa zavzpomínala i na návrat do ateliérů, kde natáčela seriál Slunečná. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací