Odstartovala 3. řada Love Island Česko & Slovensko. Co prozradila moderátorka Zorka Hejdová a komentátor Vašek Matějovský?

Rady soutěžícím, pohled do zákulisí a novinky z nové sezóny.

Srdíčka, moderátorka i celý štáb už se vyhřívají na Kanárských ostrovech, kde započala cesta k lásce a vítěznému páru Love Island Česko & Slovensko 2023. Zorka Hejdová a komentátor Vašek Matějovský přiblížili novinky, zážitky a své rady pro soutěžící.

Alfa samec Sandro, kamarádský Claude, neustále veselý Honza, andělský Chris, romantik Lu, vietnamská kráska Venis, chytrá Adriana, roztomilá Majka, odvážná Rachel a exotická Mariam, základní desítka letošních srdíček je již ve vile a diváci mohou sledovat jejich oťukávání. Než začne drama, zeptali jsme se Zorky Hejdové a komentátora Vaška Matějovského na novinky, zajímavosti a zákulisní perličky.

Hned v úvodu rozhovoru moderátorka Zorka Hejdová naznačila, že diváci se mají opravdu na co těšit, protože soutěž bude obohacena o prvek, o který si fanoušci show Love Island dlouho psali. Zorka také přiblížila svůj vztah k soutěžícím, jak vzniká scénář a prozradila, proč je ložnice ve vile zatemněná a bez oken. Dokonce zavzpomínala i na loňskou řadu a nebezpečný hurikán. Celý rozhovor je umístěn na YouTube kanálu ČK LIVE.

I když hlas komentátora Vaška Matějovského slyšíme v každém díle, na ostrově ho neuvidíme, protože voiceover vzniká v České republice. Vašek navíc prozradil, že vzhledem k rychlosti vysílání nových dílů není technicky možné, aby záznam viděl a svůj komentář nahrává prakticky naslepo. Vilu ale jednou navštívil, a to jako právník ze seriálu O mě se neboj. Co by Vašek Matějovský účastníkům Love Islandu poradil a zda by se sám přihlásil, se dozvíte v rozhovoru na YouTube kanálu ČK LIVE. Fotogalerii z tiskové konference si můžete prohlédnout na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací