Filmové události #36/23: V trailerech se představil nový Vymítač ďábla i seriál ze světa Godzilly a King Konga

S novinkou přišla i finální řada Koruny.

Drama The Bikeriders má první ukázku. V traileru se představil i nový Vymítač ďábla. Klip má také spin-offový seriál ze světa kaiju monster. Spot nabídlo i drama The Burial. Je tu první fotografie k šesté řadě Koruny. Vrána bude mít remake s Billem Skarsgårdem. A na Comic-Con Junior dorazí i Superman.

#36/23

V první ukázce se představilo drama The Bikeriders. To se inspiruje stejnojmennou fotoknihou, která vznikla v roce 1967. V tomto fiktivním příběhu se objevují Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Boyd Holbrook nebo Norman Reedus. Do kin má film vstoupit na začátku prosince.

Trailer nabídl také nový sequel hororu Vymítač ďábla nesoucí podtitul Znamení víry. Ten sleduje Victora, který od smrti své manželky před 12 lety vychovává sám jejich dceru Angelu. Ta jednoho dne zmizí se svou kamarádkou v lesích, aby se o tři dny později vrátily a nic si nepamatovaly. A to rozpoutá sled událostí, které vyústí v to, že je Victor nucen vyhledat jedinou živou osobu, která již byla svědkem něčeho podobného – Chris MacNeil. V hlavní roli jako Victor se zde objeví Leslie Odom Jr. a jako Chris MacNeil se vrací Ellen Burstyn.

Klip má i seriál Monarch: Odkaz monster, který se odehrává ve světě King Konga, Godzilly a dalších kaiju monster. Pořad sleduje Cate, která přežila útok Godzilly na San Francisco a vydává se na tajuplné dobrodružství po celém světě za pravdou o své rodině a tajuplné organizaci Monarch. V hlavních rolích se zde pak objevuje duo otec a syn Kurt a Wyatt Russell. Desetidílný seriál bude k vidění na Apple TV+ od 17. listopadu.

A do čtveřice, spot je tu také ke dramatu The Burial. V něm spojí síly Jamie Foxx a Tommy Lee Jones jako právník a majitel pohřebního ústavu, kteří se snaží zachránit zmíněný rodinný podnik od korporátního behemota, při čemž odhalí spletitou síť rasismu, síly a nespravedlnosti. Film vstoupí na Amazon Prime Video již za měsíc.

Kromě trailerů se pak s fotografií představil i pořad Koruna. Jeho šestá řada bude mít premiéru na Netflixu již letos na podzim. Finální sezóna završí biografii o královně Alžbětě, která začala její korunovací. V pořadu se pak každé dvě řady obměňovalo obsazení, takže královnu, prince Filipa a další postavy si již zahráli vždy tři herci. V roli Alžběty se tak objevila Claire Foy, Olivia Colman a na závěr Imelda Staunton, Filipa pak ztvárnil Matt Smith, Tobias Menzies a Jonathan Pryce.

Krimi fantasy Vrána bude mít remake. Hlavní role se zde, po Brandonovi Leemu, který tragicky zemřel při natáčení původního snímku, ujme Bill Skarsgård. V dalších rolích se pak objeví FKA Twigs a Danny Huston. Nově se pak snímku ujme studio Lionsgate.

A na závěr pak něco z domácího prostředí. Na letošní Comic-Con Junior pak přiletí i jeden Superman. Organizátoři odhalili, že dalším hostem druhého ročníku bude herec Dean Cain, který si zahrál Supermana v seriálu Superman. Hrál i v pořadech jako jsou Smallville nebo Supergirl. Comic-Con Junior se uskuteční již od 21. do 22. října.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací