Taneční páry 12. ročníku StarDance poprvé pohromadě před blesky fotoaparátů a zraky novinářů

Již brzy se vydají na taneční parket.

Během léta se seznámily, spárovaly a začaly trénovat, tak probíhala „pracovní“ náplň deseti tanečních párů letošní sezóny StarDance. Oťukávání a část tvrdé dřiny mají za sebou, a proto nastal čas předstoupit před novináře. Za měsíc začínají přímé přenosy, což je ideální příležitost obléci fraky, dlouhé třpytivé šaty a před fotostěnou zaujmout taneční pózu.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Ivana Chýlková a Jan Tománek, Richard Krajčo a Dominika Rošková, Iva Kubelková a Martin Prágr, Josef Maršálek a Adriana Mašková, Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná během tiskové konference předvedli, že zatím oplývají dobrou náladou, tanec je baví a na to, co je od poloviny října čeká, se těší.

Kromě desítky nastrojených párů byly na TK uvedeny i další podrobnosti týkající se 12. řady StarDance. Potvrzeno bylo složení poroty – Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík, moderátorská dvojice – Tereza Kostková a Marek Eben, návrat na výstaviště v pražských Holešovicích či zařazení charitativního večera. „Letos se bude charitativní díl pro Paraple vysílat již po šesté, a to 25. listopadu. Chceme zachovat stejný princip jako v roce 2021. Soutěžící nebudou tančit s vozíčkáři ale pro vozíčkáře, kteří se stanou jejich patrony. Druhou část přenosu pak otevřeme jednou společnou choreografií pěti párů a pěti vozíčkářů. Stejně jako v předchozích ročnících bude možné Centrum Paraple podpořit nejen během přímého přenosu zasláním dárcovské SMS či finančního daru na jeho sbírkový účet. Jsme velmi zvědaví, jestli se podaří překonat rekord minulé jedenácté řady, kdy se podařilo vybrat přes 21,5 milionu korun,“ svěřila se producentka pořadu Lucie Kapounová.

Generální ředitel České televize Petr Dvořák během svého projevu připomněl, že je to již sedmnáct let, kdy se taneční klání konalo poprvé a dodal: „Výbornou zprávou je také to, že zcela určitě nepůjde o poslední řadu ve vysílání České televize – již nyní se nám totiž podařilo zajistit vysílací práva na další dvě série.“

Jak to tanečním párům slušelo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací