Filmové události #37/23: V traileru se představilo pokračování Aquamana i Zabijáci rozkvetlého měsíce

Týden plný ukázek.

Sequel Aquamana má první teaser. V traileru se představil i očekávaný nový snímek Martina Scorseseho. AppleTV+ nabídlo také ukázku k seriálu Lekce chemie. Netflix zase zveřejnil první spot ke krátkometrážní komedii s Benedictem Cumberbatchem a Ralphem Fiennesem. Seriál One Piece slaví úspěch. Jsou tu novinky ke Star Wars projektu Lando. Chystá se i remake Mr. & Mrs. Smith. A na závěr byl komik Russell Brand obviněn ze sexuálního obtěžování.

#37/23

Aquaman a ztracené království má první teaser. Pokračování příběhu o Aquamanovi, jednomu z prominentních DC hrdinů, je opředeno zvláštní historií – zvláště pak ve spojitosti s herečkou Amber Heard a jejím soudním sporem s Johnny Deppem. V druhé řadě mu pak hrozí odklad vstupu do kin, kvůli probíhajícím hereckým a scenáristickým stávkám v Hollywoodu. To však nezastavilo tvůrce v tom, aby odhalili úvodní klip a první nástin příběhu.

V traileru se představilo i drama Zabijáci rozkvetlého měsíce, které je nejnovějším očekávaným snímkem režiséra a scenáristy Martina Scorseseho. Hlavní role v tomto historickém krimi si zahrají Leonardo DiCaprio a Robert De Niro. Snímek se inspiruje stejnojmennou knižní předlohou a poprvé spojuje trojici DiCaprio, De Niro a Scorsese. Film bude k vidění od druhé půlky října na Apple TV+.

Apple TV+ pak nabídlo také první ukázku ke svému chystanému seriálu Lekce chemie inspirovaný stejnojmennou novelou. Příběh se odehrává v 50. letech a zaměřuje se na Elizabeth Zott, která přijme práci v televizním pořadu o vaření a začne národu přehlížených hospodyněk předávat mnohem více než jen recepty na buchty.

Do čtveřice pak s klipem nezůstal ani konkurenční Netflix. Je tu totiž spot ke krátkometrážní dobrodružné komedii Podivuhodný příběh Henryho Sugara. Ten je adaptací stejnojmenné povídky Roalda Dahla a režie i scénáře se v něm ujal Wes Anderson. V hlavních rolích se zde pak objeví Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Dev Patel, Rupert Friend a Richard Ayoade. Na Netflixu bude snímek k vidění za necelé dva týdny.

Na Netflix také nedávno vstoupil seriál One Piece, který se inspiruje komiksy Manga stejného jména. Pořad zaznamenal u diváků nevídaný ohlas a pozitivní kritiky, a tak se jej producenti a Netflix již rozhodli prodloužit na další řadu. Fanoušci se tak mohou těšit na další dobrodružství s těmihle neobvyklými piráty.

Disney pak ve spolupráci se Star Wars připravuje projekt Lando. V uplynulém týdnu pak byla odhalena skutečnost, že se jedná celovečerní film. Na Landovi se pak z velké části kreativně podílí i Donald Glover, který má také titulního protagonistu ztvárnit.

Glover pak také chystá remake akční komedie Mr. & Mrs. Smith, ve které dostanou manželé, agenti a nájemní zabijáci z konkurenčních společností za úkol zlikvidovat se navzájem. Seriál, ve kterém si Glover zahraje pana Smitha a Maya Erskin paní Smithovou, měl původně vstoupit na Amazon Prime Video již letos na podzim, ale kvůli probíhajícím hereckým a scenáristickým stávkám mu hrozí odsun.

A na závěr byl pak britský komik Russell Brand obviněn ze sexuálního obtěžování, znásilnění a emocionálního zneužívání. Herce, který byl v minulosti ve vztahu s Katy Perry nebo Geri Halliwell, obvinily čtyři ženy. Celou kauzu společně odhalila média The Sunday Times, The Times a Channel 4. Případ je momentálně prošetřován.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací