Miluše Bittnerová se stala kmotrou nového CD dvojice Karol a Kvído

Premiéra nového představení přinesla křest i konfety.

Divadlo Lucie Bílé o víkendu zaplavili kluci a holky těšící se na novou hudební show dvojice Karol a Kvído s podtitulem Dobrodružství začíná. Výchovné představení zavede děti do lidského i pohádkového světa, kde čeká na titulní dvojici bláznivé dobrodružství a hity jako Pan Doktor Zub nebo O strašlivém draku.

Premiéru si nenechaly ujít moderátorky Iveta Lutovská a Andy Anthony, modelka Jitka Nováčková, tenistka Lucie Šafářová či Miluše Bittnerová s dětmi. Na poslední jmenovanou maminku čekaly i pracovní povinnosti. Jakmile představení skončilo a zatáhla se opona nastal slavnostní okamžik.

Karol a Kvído nechali znovu roztáhnout sametové závěsy a představili divákům nové CD Tři přání. Jednou z kmoter se stala právě Miluše Bittnerová a dvě malé divačky Sofinka a Anetka, které Karol vylosovala z publika. Miluše Bittnerová byla z představení nadšená. “Vy jste byli tak skvělí, to byla báječná show! Já jsem tak ráda, že Karol nešla dělat hokej, jako celá její rodina, ale šla takhle zpívat. Ty totiž zachraňuješ můj život, tvoje písničky nás provázejí každý den a (myslím si, že nemluvím jenom za sebe – viďte, mámy a tátové) díky tobě máme občas čas, dát si kafe, protože se děti dívají na tvoje hudební videa a tančí. Opravdu velký klobouk dolů, vážení,” nešetřila chválou kmotra.

Poté nastal samotný slavnostní akt a do vzduchu se vznesly konfekty, které pokryly CD i pódium. Nechybělo ani šampaňské (i v dětské verzi) na přípitek. Jak to na slavnostním křtu a premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací