Jiří Krampol představil dokumentární snímek Život je sranda

Populární bavič vzpomíná s přáteli na svou bohatou kariéru.

Patnáctého září jsme zavítali na premiéru dokumentárního snímku mapujícího život Jiřího Krampola. Populární moderátor a herec, který letos oslavil už 85. narozeniny, se svým fanouškům vryl do paměti ať už jako průvodce pořadem Nikdo není dokonalý, oceňovaný dabér Belmonda, nebo díky mnoha rolím, třeba ve snímcích O princezně, která ráčkovala, Smrt krásných srnců, či Malý pitaval z velkého města.

Režisér Zdeněk Kovář pomocí „průvodkyně“ Kateřiny Bláhové zpovídá samotného Krampola, ale na zážitky s ním zavzpomínají také Jiří Suchý a Uršula Kluková. Obdiv k jeho pozitivnímu charakteru a neutuchajícímu elánu vyjádří také blízký přítel Karlos Vémola. Devadesátiminutový snímek obsahuje samozřejmě i populární scénky ze zábavných show a připomene divákům nejznámější role člověka, který se udržel na vlně popularity po několik dlouhých desetiletí.       

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací