Trailer k novému animovanému filmu studia Disney Přání

Bylo nebylo jedno kouzelné království jménem Rosas.“

Příběh o mladé a důvtipné dívce Aše, která vysloví tak mocné přání, že jej vyslyší samotný vesmír, tak se v základu představuje nový animák studia Disney s názvem Přání. Nyní můžeme nahlédnout do magického světa prostřednictvím krátkého traileru s českými titulky.

Přání režírují držitelé ocenění Oscar Chris Buck (Ledové království, Ledové království 2) a Fawn Veerasunthorn (Raya a drak). Zajímavostí je, že ve filmu uslyšíme i původní písně zpěvačky a skladatelky Julie Michaels a producenta, skladatele a hudebníka Benjamina Rice.

V originálním znění se jednotlivých postaviček chopili Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Harvey Guillén, Victor Garber, Della Saba, Angelique Cabral, Ramy Youssef, Natasha Rothwell, Jon Rudnitsky a další. V češtině uslyšíme Felicitu Prokešovou, Ivanu Korolovou, Terezu Bebarovou, Jaroslava Satoranského, Jitku Čvančarovou nebo Vojtěcha Drahokoupila. 

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 30. listopadu 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací