Richard Genzer bude hledat posilu do Partičky, těšit se na nové soutěže a hrát si s auty s Michalem Suchánkem

Zábava s Geňou.

Richard Genzer nás bude na podzim bavit hned na několika frontách. V krátkém rozhovoru nám přiblížil svoji porotcovskou roli v show Partička – Nová krev, prozradil novinky v klasické Partičce a zmínil i nové projekty. Vídat ho můžeme například i v pořadu Plnej Kotel s Michalem Suchánkem.

Kdo se stane improvizační star? Na tuto otázku bude hledat odpověď pořad Partička – Nová krev, který je na televizních obrazovkách k vidění od 5. října. Během dvanácti dílů porota ve složení Michal Suchánek, Daniel Dangl a Richard Genzer vybere toho, kdo se stane hostem silvestrovského speciálu. Poslední jmenovaný porotce se svěřil, že ho překvapilo, kolik lidí se do soutěže přihlásilo. Těšit se můžeme na fanoušky Partičky, exhibicionisty i ženy, které se nebojí ukázat svůj smysl pro humor.

Richard Genzer s přezdívkou Geňa během rozhovoru porovnal i porotcování v Partičce – Nová krev a StarDance. Kromě nového pořadu se můžeme těšit i na premiérové díly klasické Partičky. Do natáčení se zapojil i Igor Chmela. S dalšími hvězdnými hosty byl Geňa tajemnější. „Chtěli jsme, aby přijel Tom Cruise nebo Arnold Schwarzenegger, ale nerozuměli bychom si. Mohli bychom dělat jenom pantomimu,“ svěřil se s úsměvem Richard Genzer.

S Michalem Suchánkem ho spojuje i další projekt, a tím je pořad o autech Plnej Kotel. „Není to klasický automobilový magazín. Je to spíš o tom, co se s auty dá dělat a že se dají využít i k něčemu jinému než jenom ježdění a vození rodiny na chalupu,“ naznačil Genzer. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací