Jurij Tarča bude hostem slavnostního zahájení XXI. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů

Více než 20 měst a 32 snímků různých kategorií.

Ani letošní podzim nebudeme ochuzeni o Mezinárodní festival outdoorových filmu. Již XXI. ročník přinese nadílku adrenalinových, dobrodružných a sportovních snímků. V programu nalezneme 32 děl z různých zemí světa. Organizátoři neměli výběr ani trochu jednoduchý, protože se do soutěže přihlásilo 1235 audiovizuálních projektů.

Z konkrétních titulů napříč kategoriemi lze jmenovat např. dokument Horský vůdce, film K1, kanadský snímek To the Hills & Back, dokument plný ledu 600 km through the Icy Desert, strhující příběh Pavla Grosse pojmenovaný Akvanaut Pavel Gross a mnoho dalších.

Malou ochutnávku nabídne 18. října slavnostní zahájení XXI. MFOF v Ostravě. Speciální večer přinese projekce čtyř vybraných krátkých snímků, vystoupení ostravské zpěvačky Jany Burdové či tanec indiánů v podání Manuela Garcia z Mexika. Pozvání přijali i 20násobný Ironman Jurij Tarča, slabozraký fotograf Lubomír Pavelčák a další.

Poté se MFOF vydá svou každoroční tour. Tentokrát se budeme moci s festivalem potkat ve více než 20 městech a místech České republiky a také v Polsku. Kteří tvůrci a filmy si odnesou cenu se dozvíme 9. prosince během slavnostního zakončení jednadvacátého ročníku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací