Jean-Claude Van Damme v Praze: Marek Vašut se ujme moderace akce Noc s legendou

„Jsem fanoušek sci-fi, takže Timecop, kde cestuje časem a honí lumpy.“

Do Prahy míří „Svaly z Bruselu“. Herec Jean-Claude van Damme přijal pozvání a my se s ním budeme moci setkat v rámci akce Noc s legendou. Krvavý sport, Kickboxer, Univerzální voják, Živý terč, Timecop, Replikant a desítky dalších akčních filmů miluje nespočet fanoušků po celém světě. A samozřejmě nesmíme zapomínat ani na ikonickou roznožku.

Listopadová Noc s legendou nabídne nejen možnost strávit večer s Jeanem-Claudem Van Dammem v pražském Sasazu, ale i fotografování s hvězdou v rámci Meet and Greet. Záleží pouze na volbě vstupenky. Moderace akce se ujme Marek Vašut, který se na osobní setkání s akčním hrdinou již těší.

Marek Vašut nám prozradil, že první seznámení s Jeanem-Claudem Van Dammem proběhlo prostřednictvím kazet VHS a následně návštěvami kina. A jaký je jeho nejoblíbenější film s JCVD? „Jsem fanoušek sci-fi, takže Timecop, kde cestuje časem a honí lumpy,“ svěřil se Vašut a zavzpomínal na reklamu, kdy Jean-Claude van Damme jede mezi dvěma náklaďáky v roznožce. „Ne, já bych se roztrhl až ke krku. Bohužel, to mi není dáno,“ pobavila Vašuta otázka, zda někdy roznožku sám zkoušel.

Během rozhovoru Marek Vašut prozradil malou ochutnávku v podobě otázky, kterou chce van Dammovi položit. Celý rozhovor najdete na YouTube ČK LIVE. Jak to na tiskové konferenci k Noci s legendou vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací