Melodie z filmů Sám doma, Vánoční koleda, Grinch či Láska nebeská zazní na speciálním vánočním koncertu

Herečka Patricie Pagáčová, zpěvačka Markéta Poulíčková a dirigent Robert Kružík.

Předvánoční adventní čas se nezadržitelně blíží a k němu bezesporu patří pohádkové, magické a láskyplné příběhy plné splněných přání a sněhové nadílky. Filmy jako jsou Sám doma, Frozen, Vánoční koleda, Grinch, Láska nebeská, Polární expres a mnoho dalších jsou klasiky, bez kterých si Vánoce snad už ani nedokážeme představit. Orchestr Prague Pop Symphonics se zaměřil na nejoblíbenější vánoční hollywoodské melodie, které uslyšíme v rámci koncertu filmové hudby Christmas in Hollywood.

Křik Kevina McCallistera a jeho obranný plán, Grinchův zlověstný úsměv, taneček zamilovaného premiéra či hláška „Harry, jdu do baráku“ patří k ikonickým filmovým momentům, stejně jako nejznámější melodie ze snímků, které máme neodmyslitelně spojené s Vánocemi, a právě ty nám nabídne symfonická show Christmas in Hollywood s více jak 150 profesionálními umělci na pódiu Kongresového centra v Praze.

„Nechte se pohltit velkolepým provedením filmové hudby v doprovodu moderních technologií. Vysoce kvalitní zvuk, animace na LED obrazovkách, dynamický light design, vizuální i scénické efekty nebo cosplayeři v kostýmech vašich oblíbených postav společně přispějí k dokonalému zážitku a vy se stanete svědky toho, jak filmové příběhy ožívají přímo na jevišti,“ slibuje CEO Lenka Dandová.

Hudebním večerem Christmas in Hollywood, který proběhne 15. prosince v Kongresovém centru Praha, nás provede herečka Patricie Pagáčová. Dirigentské taktovky se chopí Robert Kružík a známé písně zazpívá zpěvačka Markéta Poulíčková.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací