Oficiální trailer Perinbaba a dva světy režiséra Juraje Jakubiska

Pohádkové rozloučení slavného režiséra.

Dlouho očekávané pokračování klasické pohádky Perinbaba režiséra Juraje Jakubiska vstoupí do kin během adventu. Perinbaba a dva světy nás seznámí s Lukášem, synem Alžběty a Jakuba z kultovního prvního dílu, který se rozhodne vydat do světa na zkušenou a najít pravou lásku.

„V příběhu je hlavní fantazie, humor a poezie,“ vysvětluje režisér Juraj Jakubisko a jeho manželka Deana Horváthová-Jakubisková dodává: „Je to film pro všechny, kdo umí snít, je to Jurajova zhmotněná bohatá fantazie.“  

V hlavní roli Lukáše uvidíme herce a známého slovenského YouTubera Lukáše Frlajse. Dalších rolí se chopili Valéria Frištik, Ivan Romančík, René Štúr, Dan Nekonečný, Klára Cibulová, Andrea Verešová či Ľubomír Paulovi. Díky nejnovějším technologiím se však na plátna vrátí nejen stěžejní postava, ale také samotná představitelka Perinbaby Giulietta Masina. Zubatou ztvárnila v pokračování česká herečka Darija Pavlovičová, pozorní diváci ale v několika záběrech odhalí i tehdejší představitelku, výraznou herečku Valérii Kaplanovou.

Jak bude snímek Perinbaba a dva světy vypadat, naznačuje oficiální trailer. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 7. prosince 2023.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací